boyalıkus canım hosgeldın nasılsın ya geçen senı düşünüyodum acaba dogum yaptımı dıye
Boyalikus Allahim sana kolay bir dogum ve kizini sag selamet kucagina almak nasip eder insallah..
kizlar ben simdi yemege cikiyorum.. gelince yazarim tekrar.. gorusurz
saolasin cnm. Yok daha yapmadim allahtan 😀. Insallah zamaninda gelir kizimiz. Anasi gibi aceleci olmas 🙂)
Ben iyiyim cnm idare ediyorum. Tabii Son aylarin verdigi sikintilar oluyor. Mide yanmasi , sirt ve bel agrilari gibi.
Sen de ne var ne yok? Özlemisim buraya yazmayi. Artik annelik iznindeyim. Daha sik yazarim bebek oluncaya kadar. Cok öptm
SELAM KIZLAR NASILSINIz AYŞEGÜLDEN HABER YOKMU.kaç gündür çok yoğunduk.bakamadım.GÜZEL ALLAHIM bilir işinide bize sabır düşüyor bu aşamalarda.ALLAHIM HAKKIMIIZDA HAYIRLISINI VERSİN.VERDİKLERİNE DE SABIR İHSAN ETSİN.BİZLERİ UMUTSUZLUK VADİLERİNDE BIRAKMASIN
selam canım iyiyim sen nasılsın njasıl gidiyo hamişlik canım aminnnn canım Allah sanada sağlıklı doğum nasip etsin inşallah selzeh canım sen nasılsın🙂SELAM KIZLAR NASILSINIz AYŞEGÜLDEN HABER YOKMU.kaç gündür çok yoğunduk.bakamadım.GÜZEL ALLAHIM bilir işinide bize sabır düşüyor bu aşamalarda.ALLAHIM HAKKIMIIZDA HAYIRLISINI VERSİN.VERDİKLERİNE DE SABIR İHSAN ETSİN.BİZLERİ UMUTSUZLUK VADİLERİNDE BIRAKMASIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?