kızlar ben cıkıom kocacığım geldi öpüyom sizi
valla ben patates yemeği pişiyiyorum😀 pratik sahi ocağa bakayım iyiki hatırlattın😛iha:
canlarım ben geldim bılaşikları yıkadım kafam dağısın diye ama nerde bılaşikmı yıkadım içimi mi anlamadım sizden ne haber regl günü geçenler hadi güzel haberler verin inş bize
ben bu aksam kızartma yapıcam kızlar patates ve bıber yanınada sos yaparım ayran falan belkıde bır çorba ve salata oldu bıttı
saol tatlım ama benim hiç umudum yok sadece biran önce negatifde olsa çıksn diyorum ya neyse boşver tohumu bende bidaha deneriz hayırlısı olsun napalım
iiii akşamlar kızlar. bende hala bişi yok ama olacak gibiyim kasıkta ağrı oldu....
pazartesiye kadar olmazsam ozaman kanda baktıracam....
çünkü gecikip geri geldimi şoku atlatamıyorum. ama yarına kalmaz benimki teşrif eder...
iiii akşamlar kızlar. bende hala bişi yok ama olacak gibiyim kasıkta ağrı oldu....
pazartesiye kadar olmazsam ozaman kanda baktıracam....
çünkü gecikip geri geldimi şoku atlatamıyorum. ama yarına kalmaz benimki teşrif eder...
kız yazım gülüm ne yazıyo orda hele dileğiminki okyum dedim gözlerim bozulcaktı azdaha
kızlar banada gelin yemek yapmaya evde oturan benim calısan sizsiniz ama hamarat hatunlarsınız siz
bakma gülüp geçiyorum ama bizimde sperm sonuçları geçen yılki gibi çıkarsa tüpbebek gerekebilir, işin kötü kısmı bu noktada başlıyor benim için çünkü eşim tüpbebek olayına hiç sıcak bakmıyor, kendi çocuğumuz olduğundan nasıl emin oluruz diyor😕😕😕
canım hayırlısıyla hamile kalalım hayırsız olunca çok zor ben hayırlıs olsun dedim bakalım benim için hayrlısı neyse o çıkıcak az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?