canım öyle saçma şey olurmu herkesin çocuğunu kendine monte ediyolar söyle eşine merak etmesin inş gerek kalmaz bikaç ay içinde hamiş olursunn
iyi akşamlar cnm hoşgeldin, hayırlısını istiyelim, herşey Allah'tan.
selzehim senin gününede az kadı tatlım varmı belirti falan inş buay seninde hamile kaldığın ay olur bitanem
Kiz cok mu kucuk olmus? biraz buyutecegim ama sayfalari doldurmayim diye sey ettirdim 🙂
kız küçük tabi ne yazıyo orda diye bi bakim dedim şaşi oluyodum vaz geçtim okumaktan
Muiçeri gir sol kolunu adamların önündeki masaya koy ve her zamankinden de 😛iha:😛iha:😛iha:
valla ben ev hanımıyım her daim evdeyim
kızlar ben cıkıom kocacığım geldi öpüyom sizi
iiii akşamlar kızlar. bende hala bişi yok ama olacak gibiyim kasıkta ağrı oldu....
pazartesiye kadar olmazsam ozaman kanda baktıracam....
çünkü gecikip geri geldimi şoku atlatamıyorum. ama yarına kalmaz benimki teşrif eder...
bakma gülüp geçiyorum ama bizimde sperm sonuçları geçen yılki gibi çıkarsa tüpbebek gerekebilir, işin kötü kısmı bu noktada başlıyor benim için çünkü eşim tüpbebek olayına hiç sıcak bakmıyor, kendi çocuğumuz olduğundan nasıl emin oluruz diyor😕😕😕
canımya belırtım varmı bılmıyorum dıkkat etmemeye çalışıyorum ama bakalım egerkı hamıleysem yazarım ayrıntılı ınsallah kısmet olur ınsallah hamıleyımdır ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?