dileğim güzel fikir yapalım valla ben varım inş rabbim verir bebişimizi hepimizin ben çıkıyorum canlarım iyi akşamlar
selam ben geldim işyerinde site açılmadığı için bütün gün giremiyorum anca akşama
bu arada sabah hemen iş yeri hekimine gittim kan testi dedim bi gün önceden gel ismini yazalım dedi öff dedim sinirlendim ama öğleye regl oldum ve kendimi tanıyamıyorum ilk defa bir reglmde bu kadar çok ağrı hissediyorum bebişi ayın 31 i ile 5 i arası bidaha denicez artık
canlarım benim sonuç geldi malesef negatif biliyodum zaten okadar emek boşa çıktı hakkımızda hayırlı olan buymuş isyan etmiyorum rabbime inş sizden güzel haberler alırız neyapalım
işallah olmazsında bebiş haberlerini alırız bende umutluyum ay sonu yine çalışmalara devam edicem herşeyin hayırlısıakşam senlede konuşmuştuk arkadaşım senin belirtiler gebelikse bende gebeliğim diii umut etmiştim. hayırlısı........... rabbim veriri inşallah sanki bende hemen olucam .......
sakın üzülme canım cıkmadık candan ümit kesilmez bundada vardır bi hayırcanlarım benim sonuç geldi malesef negatif biliyodum zaten okadar emek boşa çıktı hakkımızda hayırlı olan buymuş isyan etmiyorum rabbime inş sizden güzel haberler alırız neyapalım
saolasın canım ama bende belirti hiç yok adet belirtilerim daha fazla yarında akşama kadar yokum akşam gelirsem yazarım inşallahişallah olmazsında bebiş haberlerini alırız bende umutluyum ay sonu yine çalışmalara devam edicem herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?