biza nevar ne yok nasıl belirti varmı
bende olanları yazayım ama ben regliye yoruyorum canım.....
kiprikte karışma
kasıkta batma, aşırı yeme, gece falan mide yanması daha çok sabahları midem kazınıyo,
göğ.kabarcık biraz acı ara sıra, akıntı ama karnımda hafif ağrı var oda regli olacağımda oluyo...
pazartesiye kadar gelmezse kanda baktıracam, çünkü idrarda çıkmıyo.hakkımızda hayırlısı
sende belirtiler neler
hoşbulduk teşekkürlernisan rüzgar,incemeşe,sammy_haa .... ARAMIZA HOŞGELDİNİZ , BAŞKA KAÇIRDIĞIM YENİ ARKADAŞ VARSA ONLARDA HOŞGELDİİİ...
AYŞEGÜLÜM LİSTEYE REGL TARİHİNİ EKLEYEMEDİM , SEN EKLERSİN...
günaydın kızlarrrrr canım benim üzme kendini rabbim elbet uygun zamanını biliyodur olmadıysa bunda da vardır bi hayır.seni çok ii anlıyorum ama üzülmemek lazım inşallah gelecek ay bizde güzel haberler veririzAllahın en kısa zamanda hepimize hayırlısını nasip etsin inşallahcanlarım benim sonuç geldi malesef negatif biliyodum zaten okadar emek boşa çıktı hakkımızda hayırlı olan buymuş isyan etmiyorum rabbime inş sizden güzel haberler alırız neyapalım
canım sen aramıza yeni katıldın galiba hoşgeldin lütfen sende üzme kendini daha 4ay kısa bi zaman biliyorum biz kadınlar karar verdikleri anda hemen bebişlerimize kavuşmak isteriz ama herşey rabbimiz elinde o nezaman ol derse ozaman olacak herşey Allahtan hayırlısıyla sende inşallah önümüzdeki ay kavuşursun bebişine🙂bende bekliyodum ama bu gün rüyam bitti malesef regl oldum 🙁(
4 aydır korunmuyoruz ama halen olmadı eşim üzülmemem için çabalayıp duruyor ama ben onun çabalarını görünce daha çok üzülüyorum🙁(
Neyse canınızı sıktım inşallah sizler bu ay hüsrana uğramazsınız inşallah hamilesinizdir merakla haberlerinizi bekliyorum 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?