canlarım benim sonuç geldi malesef negatif biliyodum zaten okadar emek boşa çıktı hakkımızda hayırlı olan buymuş isyan etmiyorum rabbime inş sizden güzel haberler alırız neyapalım
günaydın canımm sağolasın fıstık sen nasılsın bebeşin nasıl?
günaydın canımm sağolasın fıstık sen nasılsın bebeşin nasıl?
canım üzme kendini olurmu o kadar emek verdin biliyoruz ama allahım hayırlısını versin. bende o kadar tedavi görüp hamiel kalmıştım 🙁(( bebeklerin ikisi birden gitti öylesi daha kötü gene denersin napalım vardır elbet bizim bebişlerinde vakti hayırlısı olsun gör bak bu sefer seninki kendiliğinden gelecek bak unutma bu dediğimi..canlarım benim sonuç geldi malesef negatif biliyodum zaten okadar emek boşa çıktı hakkımızda hayırlı olan buymuş isyan etmiyorum rabbime inş sizden güzel haberler alırız neyapalım
olsun kısss bişi olmaz uyu sende tadını çıkar hamileiğin valla biz çıkaramadık sen çıkar 🙂) naz yapabildiğin kadar naz yap koçişineiyi tatlışkomm nasıl olalım aynen devam
çokkk yorgunum bi uyku bi uyku anlatamam bebiş de anasına çekecek hatta geçecek sanırım ben uykucudum şimdi hepten uyurgezer oldum 😀
olsun kısss bişi olmaz uyu sende tadını çıkar hamileiğin valla biz çıkaramadık sen çıkar 🙂) naz yapabildiğin kadar naz yap koçişine
valla bende öle hamile olmadığım halde ölüyorum uykudan havalardan herhalde ama sen tadını çıkarmaya bak güzelim 🙂 yaşında küçük zaten daha tabi bize göre 🙂 insan hayatında kaç defa hamile oluyoda benimki normal bi gebelik olmadığı için kabus gibiydi normal gebeliği olanlara valla imreniyorum böyle inşallah hayrılslından kucağaın almak nasip eder allahım öpüyorum güzelimyapmam mı kıss
3 sene istemekten soraa yapabildiğim kadar yapıyorummm merak etmee 😀
ama işte uyumaya pek fırsat bulamıyorum sabah 7 de kalkmak zorundayım iş gereği akşam bişi çıkmazsa erkenden uyuyorumm ama :laugh:
pazarı iple çekiorummmm uyucam bütün günnnn
valla bende öle hamile olmadığım halde ölüyorum uykudan havalardan herhalde ama sen tadını çıkarmaya bak güzelim 🙂 yaşında küçük zaten daha tabi bize göre 🙂 insan hayatında kaç defa hamile oluyoda benimki normal bi gebelik olmadığı için kabus gibiydi normal gebeliği olanlara valla imreniyorum böyle inşallah hayrılslından kucağaın almak nasip eder allahım öpüyorum güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?