Gunaydin canim.. ayyy ne guzel bir haber verdin haftaya ne guzel basladik insallah boylede devam eder.. Tebrik ederim canim Rabbim sana saglikli bir hamilelik gecirmeyi ve ardindan bebegini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah..
Simdi yaz bakalim bize yaptiklarini ve belirtilerini vs vs
Allah nasip edince oluyro canım evet,biz sadece bildiğimiz yöntemleri bazen uyguluyor bazende kendi haline bırakıyoruz Allahım ne yazdıysa,hiçbirşey engel olamıyor.Çok şükür canım,çok mutlu oldum.Dua ediyorum sağlıkla önce karnımızda sonra da kucağımızda büyütmek nasip olsun canım.saol canım cok saol inşalllah canım hayırlısı ve sağlıklı olması .diğer arkadaslarada allah nasip etsin inşallah tez zamanda.mucizem hamilelerin duasuı kabul olurmus bol bol dua et.
ben 6.5 aylık evliyım ilk ay korundum 4 aydırda korunmuodum.gecen ay cok ama cok denedım herseyı tam yaptım.gününü ayaklarımı ama olmadı.bu ayda hiç yumurtlam gününü bşle hesaplamadım ayaklarım havada yatmadımda olursa olur dedim allhım nasip etti oldu.
canım gözunaydın allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah[/QUOT
teşekkür ederim canım allah sizede nasip etsin tez zamanda
canbım zaten umutla bekleyınce olmuyo beklemeden olması ınsanı daha mutlu edıyo sürprız oluyo heyecan ıkı kat artıyooo allahım saglıklı bır gebelık nasıp etsın sorunsuz ınsallah cok sevıjndım canım evet dua edın bızler ıcınsaol canım cok saol inşalllah canım hayırlısı ve sağlıklı olması .diğer arkadaslarada allah nasip etsin inşallah tez zamanda.mucizem hamilelerin duasuı kabul olurmus bol bol dua et.
ben 6.5 aylık evliyım ilk ay korundum 4 aydırda korunmuodum.gecen ay cok ama cok denedım herseyı tam yaptım.gününü ayaklarımı ama olmadı.bu ayda hiç yumurtlam gününü bşle hesaplamadım ayaklarım havada yatmadımda olursa olur dedim allhım nasip etti oldu.
inşallah mucizem inşallah .asıl bundan sonra baslıo tedirginlikler sağlıklımı değilmiAllah nasip edince oluyro canım evet,biz sadece bildiğimiz yöntemleri bazen uyguluyor bazende kendi haline bırakıyoruz Allahım ne yazdıysa,hiçbirşey engel olamıyor.Çok şükür canım,çok mutlu oldum.Dua ediyorum sağlıkla önce karnımızda sonra da kucağımızda büyütmek nasip olsun canım.
saol canım darısı basınıza belirtilerim kasık ağrısı ve göğüs şişliğidi .kasık ağrısından uyuyamıyodum göğüsleriminde üzerine yatamıodum
ediyoruz canım sürekli ediyorum <zaten allahım hepimize nasip et diecanbım zaten umutla bekleyınce olmuyo beklemeden olması ınsanı daha mutlu edıyo sürprız oluyo heyecan ıkı kat artıyooo allahım saglıklı bır gebelık nasıp etsın sorunsuz ınsallah cok sevıjndım canım evet dua edın bızler ıcın
canımmmm benim çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çok tebrik ederim.kızlar günaydınnnnnnn.
ben test yaptım veeeeeeee
hamileyiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?