ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
nabersiniz elma şekerlerimmmmm
ben sabırsızlıkla çarşambayı bekliyorumm
mercimeği görmeye gidicess bakalımmmm
öptüm hepiniziiii
bizaaa canim tebrik ederim.. Hafta super basladi kizlar.. Insallah sonuda guzel olur..
Canim sabah mi test yaptirdin? Kan testi yaptiracagini soylemistin nasil cikti degerlerin?
Allahim sana saglikli bir hamilelik gecirmeyi nasip etsin..
aaaaaaaaa kusura bakma canım sen sandım yanlıs yazı okumusum ozaman özur dılerım canım benım...
acaba fark edecekmisiniz diii önce listeye yazdım[sıze=6]
bizaaaaaaaaaaaaaa....yazsana kızzzz...[/sıze]
Bizaaa canim tebrik ederim.. hafta super basladi kizlar.. insallah sonuda guzel olur..
Canim sabah mi test yaptirdin? Kan testi yaptiracagini soylemistin nasil cikti degerlerin?
Allahim sana saglikli bir hamilelik gecirmeyi nasip etsin..
acaba fark edecekmisiniz diii önce listeye yazdım
selamlar çooooooooookkkkkk teşekkür ederimmmmmmmmmm............
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeevvvvvvvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeet sonunda oldu inşallah..........
gene düşer di korkuyorum Allah esirgesinnnnnnnnnnnn
kan tahlili yaptırdım çıktı........
amiiiiiiiiinnnnnnnnnnn değerim 265 çıktı daha görünmezmiş bu gün çok ayakta kaldım düşüverecek di pek bi korkuyorum rabbim esirgesin. geçen ay hatırlarsanız doktor senin işin Allaha kaldı demişti...... 70 e yakın yasin okuttum , hocalara okundum, evde aklına gelebilecek tüm yöntemleri yaptımKIZ FACE DE BAKINIYODUM BİRDEN AKLIMA GELDİ , bİZA NE YAPTI ACABA DEDİM O BU SAATLERDE YAZIYORDU DEDİM AÇTIM TAM SEN LİSTEYİ EKLEMİŞSİNNNNNN.SÜPER OLDUUUUU, KAÇ ÇIKTI DEĞERİN KANDA, RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNNNN.............AMİNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?