evet yazım gulum sonuna kadar dusundugum seylerı yazmıssın haklısın erkeler aynı ıncelıgı gosteremıyolar kızgınlık ıcımı yıyo resmen okadar sınırlıyımkı ona goresım gelmıyoo neyse sagolun kızlar ya rahatladım bıraz haklısınız sonuna kadar arada uzulen hep bız kadınlar oluyo maalesef kıı.........
sagol canım benımmmmhissetiklerini cokkkk iyi anliyorum.. bendede olur bu donem donem.. sinirimi bozdugu zamanlarda ama sonra gecer.. evlilik boyle birsey iste guzelim.. insan bazen 'aaaa ne kadar kotu kalpliyim diyor kendi kendine, kocam aslinda iyi biri diyor.. Sonra boyle sinir ettigi zaman yuzunu bile gormek istemiyoruz..
Birazda olsa rahatlamana sevindim canim.. unutma yuvayi disi kus yapar diye bosuna dememisler.. her zaman bazi dengeleri saglamak zorunda olan bizleriz.. Biz o dengeleri bozdugumuz anda hersey farkli olabilir.. dengeleri elinde tut bitanem..
allahın izniyle olucak umudumuzu yitırmek yok kızlar sen yınede dikkat et kendineSlm fistik taze anne biz iyiyiz cok sukur sen nasilsin? Bebis nasil?
Evet gecenlerin sayisi artiyor basi cekiyorum ama bende tik yok 🙂
allahın izniyle olucak umudumuzu yitırmek yok kızlar sen yınede dikkat et kendine
ınsallah canım ınsallah bbu kadar uzun sure oldu bence var bıseyler ama hayırlısı bakalım yanı eger adetlerın hep duzenlı oluyosa....az kaldı yazım gulum buraya gel bı kan tahlılı yaptıralım sana sonra gıt olmazmı😛iha:burda hemen cıkar bır saatte nasılsa ordakıler bukadar bekletıyolar merakla bızde beklıyoz yawwwYok bacim umudumu yitirmedim ki zaten sonuna kadar umutluyum yani 🙂
ah canikom bi insem en alt siraya ayagimi suruye suruye gidecegim hepsi pesimden gelsin diye ama inemiyorum ki 🙁
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?