inşaallah canım.ama herşeyden önemli olan hayırkısı diyebilmek.Rabbim gönlündekini versin.dün rüyamda ikiz bebek doğum yaptım.biri kız biri erkekti.okadar tatlılardıkı.ama rüyada bile doğum sancısı çok fena.
Amin canim herseyin hayirlisi tabikide.. Rabbim insallah sana o ruyanin gercek oldugunu gosterir en kisa zamanda.. inanirim sancinin fena olduguna ama yinede katlanmaya raziyim..
canım valla duaların ıyı oldu cok sakınlestım varya cok sagol agzına yuregıne saglıkeklettir canım beraber bekleriz seninlinide
inşaallah canım.ama herşeyden önemli olan hayırkısı diyebilmek.Rabbim gönlündekini versin.dün rüyamda ikiz bebek doğum yaptım.biri kız biri erkekti.okadar tatlılardıkı.ama rüyada bile doğum sancısı çok fena.
kız o ne rüyada sancımı çekilir anam rüyada bukadar sancı varsa gerçeğini düşünemiyorum bile belkide ikiz bebiş verir mevalam san inş en kısa zamanda hayırlısıyla bebek sahibi oluruzen önemlisi hayırlısı
canım valla duaların ıyı oldu cok sakınlestım varya cok sagol agzına yuregıne saglık
ınsallahh canım ınsallahhh herseyde hakkımızda hayırlısı olsunnedemek bitanem birbirize dua ettikçe rabbim siz benden dahamı merhametisiniz diyip hepimize vericek istediklerimizi bak görüceksin
yemek faslı başladı artık.eşim gelevek birazdan.Allah hepinizin gönlüne göre versin.inşallah en kısa zamanda hepiniz ve hepimiz muradımıza ereriz.
Allah'a emanet olun.Allah yar ve yardımcınız olsun.hayırlı akşamlar.
dualarımdasınız,dualarınızda unutmayın.
kızlar ben cıkıyorum yarın görüşürüz yanımda oldugunuz ıcın tesekkur ederım tekrar.öptüm hepınızı hoscakalın...
yok canım bakma bana tamam sınırlıyım ama guzelce konusan hep ılımlı ola taraf da benımdır herzaman zaten sorarsakı soracaktır canın nıye sıkkın dıye bende guzelce konuscam ıcımdekılerı anlatıcam okadar bısey olmaz yanı kendımı tartısma konusunda bıle gucsuz hıssedıyorum onu bıl eyapmam zaten ama suda bır gercek ben erkegımı tanıyorum ve kesın haklı bısey bulacaktır kendı tarafından yanı.hoscakalınnnngüle güle canım şaka biyana kendine hakim ol herşey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?