rabbim bizede nasip eder inş bende görücekmiyim o günleri acaba
canım bısey sorcam kac kılo aldın hamılelık boyunca?tabii görüceksin güzelim neden görmeyesin? hatta hep birlikte kutluycaz burda insallah.. Her zaman dedigim gibi umutsuzluga kapilmak yok.
Zor biliyorum ama hayatiniz da tek amaci bu olmasin, kafayi dagitmaya calisin biraz baska seylerle ugrasin. Spor yapin, bak desenim gibi fazlaliklariniz varsa diyet yapin.. Bir sekilde dagitin kafalari inanin böyle cok daha kolay olucaktir...
DESENİM GERİ GEL YA NEOLURSUN AFFETTTT BENİİİİİİ
inş hamişsin bitanem bak beni affet kzın olsun diye okadar dua ediyorum sana daha edicem gülüm benim
kıyamam ben sanaaaa, kız şefim geldi yanımada ondan yazamadımmmm , yok yok tamam küsmediiimmmm 🙂 amiiin kuzum amiiiinn, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaallahhh ...Desenim gülüm bidenem desssssseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cevap ver
Muhtemelen yarın regl olacağım, artık belli oldu :-( geliyorum diyor!
ınsallah canım saglık oldugu surece ve allahım nasıp etttıgı surece nıye gormeyesın canım ınsallah saglıklı olsun da hersey yolunda gıtsınde
tabii görüceksin güzelim neden görmeyesin? hatta hep birlikte kutluycaz burda insallah.. Her zaman dedigim gibi umutsuzluga kapilmak yok.
Zor biliyorum ama hayatiniz da tek amaci bu olmasin, kafayi dagitmaya calisin biraz baska seylerle ugrasin. Spor yapin, bak desenim gibi fazlaliklariniz varsa diyet yapin.. Bir sekilde dagitin kafalari inanin böyle cok daha kolay olucaktir...
kıyamam ben sanaaaa, kız şefim geldi yanımada ondan yazamadımmmm , yok yok tamam küsmediiimmmm 🙂 amiiin kuzum amiiiinn, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaallahhh ...
TAMAM TATLM KÜSME BİDAHA BANA BEN HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSETTİM SENİ KIRMAK İSTEMEDİMKİ BEN KURBAN OLURUM SANA AĞLATTIN BENİ DUYGUSALA BAĞLADIM YİNE BEN
İNŞ BİTANEM İNŞ HEPİMİZ GÖRÜRÜZ O GÜNLERİ
EVET CANIM BENDE ÖYLE YAPMAYA ÇALIŞIYORUM ZATEN AMA YİNE AKLIMIN BİR KÖŞESİNDE O VAR NAPIYIM ELİMDEDİĞİL
canım beniiiiim , kız kıyamam ben sanaaa , ağlama sakınn,üzüntü yaramaz bize , çok özür dilerim ,şefim gelipde görünce bir süre açamadım hep yanımdaydı yoksa ben sizlere küsebilir miyimm, her derdime ortak oluyorsunuz,yoldaş oluyorsunuz,kıyamam hiçbirinize bennnnnkıyamam ben sanaaaa, kız şefim geldi yanımada ondan yazamadımmmm , yok yok tamam küsmediiimmmm 🙂 amiiin kuzum amiiiinn, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaallahhh ...
TAMAM TATLM KÜSME BİDAHA BANA BEN HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSETTİM SENİ KIRMAK İSTEMEDİMKİ BEN KURBAN OLURUM SANA AĞLATTIN BENİ DUYGUSALA BAĞLADIM YİNE BEN
inş bitanem inş hepimiz görürüz o günleri
evet canım bende öyle yapmaya çalışıyorum zaten ama yine aklımın bir köşesinde o var napıyım elimdediğil
canım beniiiiim , kız kıyamam ben sanaaa , ağlama sakınn,üzüntü yaramaz bize , çok özür dilerim ,şefim gelipde görünce bir süre açamadım hep yanımdaydı yoksa ben sizlere küsebilir miyimm, her derdime ortak oluyorsunuz,yoldaş oluyorsunuz,kıyamam hiçbirinize bennnnn
tamam bitanem şimdi rahatladım rabbim gönlünde ne varsa bütün hayırlı isteklerini versin
Selammmm ben geldiiimm, bu sefer kesin geldim eve döndük 🙂
Görüşmeyeli nasılsınız bakalım?
tamam bitanem şimdi rahatladım rabbim gönlünde ne varsa bütün hayırlı isteklerini versin
canımsınnn....Rabbim senin de hepiminizin de gönlüne göre versin inşaallah ...amiin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?