Abow korktum ben anam 🙂 bana seans uygulayacak olan cogaldi 🙂 insallah hamisimdirdekurtarir beni yoksa kim kurtaracak bilmiyom hahah 🙂
CHATLAKKKK KURTAR BENI ANAM NERELERDESIN SEN YETISSSS
Insallah o gunleri yasarizda anlatiriz cocuklarimiza canim.. halbuki positif ciksa hemen inanirim yani🙂 Negatif olunca inanasim gelmiyor hatta mikroskobik incelemeler bile yapiyorum test uzerinde hahah 🙂
Insallah o gunleri yasarizda anlatiriz cocuklarimiza canim.. halbuki positif ciksa hemen inanirim yani🙂 Negatif olunca inanasim gelmiyor hatta mikroskobik incelemeler bile yapiyorum test uzerinde hahah 🙂
bugün çok ilginç 1 rüya gördüm.
bülent ersoyu gördüm.benim çocuğum olmayacak diyor,okadar üzülüyorki.diyorumki bizim çocuğumuz olacak onu seversin diyorum.
YETTİM GARİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
BEBEMMM GELDİM GELDİM ŞİNCİK KURTARIOM SENİ 😛iha:
bugün çok ilginç 1 rüya gördüm.
bülent ersoyu gördüm.benim çocuğum olmayacak diyor,okadar üzülüyorki.diyorumki bizim çocuğumuz olacak onu seversin diyorum.
ayy su kelimelerinde aynı kendimi buldum vallaben varya bide ışıgın altına geçiyorumm belki görmüyorumdur die
yokk anammm yokkk çıktığında iki kat inanmıosun o mikroskobik incelemeler aynen devam
ozamanda varolduuna inanamıcaksınız bizim gibi inşşşş elmalı turtammmm :laugh:
YETTİM GARİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
BEBEMMM GELDİM GELDİM ŞİNCİK KURTARIOM SENİ 😛iha:
hööööyyyttttt ben geldimmmm
kızlarrr bende geldım yogun bı gundur ogleden sorna gıremedım nasılsınız bakalım gorusmeyelı aysegulcum neyaptın aldınmı hedıyeyı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?