gunaydin bitanem..
Canlarim merak etmissiniz cok sagolsun ama malesef yine bekledigim sonuc cikti yani negatif.. Hakkimda hep hayirlisini istedim ve hayirli olanin bu oldugunu kabul etmekten baska yapacak birseyim yok malesef.. Dualariniz ve iyi dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tsk ederim canlarim.. ınsallah diger bekleyen arkadaslardan guzel haberler aliriz..
Bu arada kizlar bekleyenler listesinde durmanin bir anlami var mi bilemiyorum bosu bosuna orda durup kimseyi bekletmek istemiyorum isterseniz silelim isterseniz kalsin size birakiyorum..
kııııızzzz kıyamam ben sana üzme sen tatlı canını bitanem... bi gün gelicek sabret meleğimmm... biz seni çok sewioruuuzzzzz...... gülll bakalım..
Gunaydin bitanem..
Canlarim merak etmissiniz cok sagolsun ama malesef yine bekledigim sonuc cikti yani negatif.. hakkimda hep hayirlisini istedim ve hayirli olanin bu oldugunu kabul etmekten baska yapacak birseyim yok malesef.. Dualariniz ve iyi dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tsk ederim canlarim.. Insallah diger bekleyen arkadaslardan guzel haberler aliriz..
Bu arada kizlar bekleyenler listesinde durmanin bir anlami var mi bilemiyorum bosu bosuna orda durup kimseyi bekletmek istemiyorum isterseniz silelim isterseniz kalsin size birakiyorum..
canim üzülme demekki daha zamani var bitanem herseyin hayirlisi olsun canim istersen bir doktora git böyle gecikmesi normal degilGunaydin bitanem..
Canlarim merak etmissiniz cok sagolsun ama malesef yine bekledigim sonuc cikti yani negatif.. hakkimda hep hayirlisini istedim ve hayirli olanin bu oldugunu kabul etmekten baska yapacak birseyim yok malesef.. Dualariniz ve iyi dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tsk ederim canlarim.. Insallah diger bekleyen arkadaslardan guzel haberler aliriz..
canım benim hakkında hayırlısı olsun üzme kendini inşallah önümüzdeki ay sendende güzel haberler alıcaz inanıyorum canımcım
yok canım normal onlar susam gibi ya bende hiç toz haline getirmedim 1 tatlı kaşığı çörek otu 1tatlı kaşığı tarçın ve 1 tatlı kaş.bal üçünü karıştırıyosun böyle sabah akşam yiyorsun cnm biraz tadı acı ama olsun insan alışıyo 🙂[ı]çörek otunu toz halindemi kullandın peki bide sabah aksam ne kadar içtin canım ya[/ı]
canımmmmm...ne diyeyim , hakkında hayırlısı olsun tabii, Rabbim zamanı gelince verecek bebişini ...siliyorum ben seni listeden orada adını gördğkçe üzülmeni istemem gülümmm ...üzme kendini ne olur vaktini zamanını bekliyordur,Rabbim ol dedimi geleck melişlerimiz...
canim üzülme demekki daha zamani var bitanem herseyin hayirlisi olsun canim istersen bir doktora git böyle gecikmesi normal degil
böyle güçlü olmana sevindim canım evet hayırlısı buymuşınsallah canim benim herkesten guzel haberler aliriz insallah.. Yok uzulmuyorum bitanem hakkimda hayirli olani istemistim hayirli olan buymus demekki sabirla bekliyorum melegimin gelecegi gunu..
iyi olmus canim rabbim gönlünden geceni versin insallahSagol bitanem.. evet listeden silinmek belkide daha iyi olacak.. boyle durdukca kendimde ister istemez umitleniyordum..
Haklisin canim Rabbim ol dedimi kimse engel olamaz zaten..vaktimiz zamanimiz gelmedi daha demekki..
Uzulmuyorum gulum.. dunde yazmistim ne cikarsa hazirlikliyim uzulmeyecegim diye..
Doktoru aradim canim sekreter cikti doktorun randevusu varmis ama beni geri arattiracak.. bakalim ne diyecek..ben hamile olmasam bile normal adet gormek istiyorum kizlar boyle olunca tum dengem bozuldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?