bende bu aralar iş güç çok gergindim dün gittim kuaföre saçımı boyattım kestirdim fön çektirdim manikür yaptırdım ağdamı yaptırdım parayı bayıldım stresim geçti değişiklik ii geldi sende dene 🙂))valla canım aramızda sorun yok ama bende sorun var yanı depresyondayım galıba.bız bırbucuk senelık evlıyız ve ısten eve evden ıse gıdıp gelmek bıraz monotonlastırdı ya cok seyı cabuk harcadık yada bılmıyorum kafam cok dolu canım kendıme gelırsem hersey duzelcek de bende bellı etmemeye calısıyorum ıyı sayılır yanı sorun yok aslında
çok şükürrrrrr çok sevindim canım, yaaa biz de ne kadar üzülmüştük burada... haklısın canım dava etse kardeşin valla kazanır. ben de bir başkasından duydum, kız 5 aylık hamileymiş dr 5 ay boyunca herşey yolunda çok iyi demiş ama 5. ayda bebek down sendromlu demiş!!!!!!!!! ve alacaklarmış bebeği.... o kadar üzüldüm ki anlatamam, doğru kime güveneceğiz biz?
kız zaten geçen sene bebeğini kaybetti 2,5 aylıkken karnında ölmüştü.ve az kalsın kardeşmide kaybediyorduk.bebek zehirlemiş kanını falan hep değiştirmişlerdi.bu ikinciyede böle kafası falan yok deyince dr.dünya başımıya yıkıldı sandık
aayyyy allah korumuş ve siz sevdiklerine bağışlamış çok şükürrr... geçmişi boşverin önünüze bakın canım, ne güzel bebişi de iyiymiş.
bellı olmaz canım ya daha gebelıktede arada kasık agrısı olabılıyo cunku ıcını rahat tutkızlar yarın benim günüm ama kasık ağrısı çok fazla 🙁
bende bu aralar iş güç çok gergindim dün gittim kuaföre saçımı boyattım kestirdim fön çektirdim manikür yaptırdım ağdamı yaptırdım parayı bayıldım stresim geçti değişiklik ii geldi sende dene 🙂))
😛iha:ıyı yapmıssın benım tatıle ıhtıyacım var canım bunlar benı etkılemezkı:laugh:14 subata ıste gıdelım bıyerlere dedım bakalım otel ayarlanırsa gıtmek ıstıyorum bır gunde olsa buralardan gıtmek ıyı gelecekbende bu aralar iş güç çok gergindim dün gittim kuaföre saçımı boyattım kestirdim fön çektirdim manikür yaptırdım ağdamı yaptırdım parayı bayıldım stresim geçti değişiklik ii geldi sende dene 🙂))
kızlar yarın benim günüm ama kasık ağrısı çok fazla 🙁
uff nebileyim ya çok sıkıyorum galiba kendimi ikide bir tuvalete koşturuyorum acaba geldimi diye 🙂 8 ay oldu ya olursada zaten bu 2.bebişim olacak inşlh.bellı olmaz canım ya daha gebelıktede arada kasık agrısı olabılıyo cunku ıcını rahat tut
evet ama benı kesmıyo kızlarrrr😛iha:degısıklıge evet... haklısınız saclardan özellıkle almak stresı ıyı oluyo gıdıcem bende zaten ama en onemlısı tatılbencedeee..... bizdeki en süper değişim kuaföörrrrr 🙂 sonra beynimiz neredeyse tamamen rahatlıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?