iyiim canım sen nasılsın yarında sabredebilirsem pazartesi günü test yapıcam inşallah sonuç pozitif çıkarslm elifim nasılsın
bence Allah bilir ama belirtilerin var
inş hamilesindir
hoşgeldin canım inşallah sende rengl olmazsın birlikte hamiş kalırızcanlarımm bengeldimdahahastalanmadım belirtilerde yok hayırlısı rabbimden dua adin kızlar🙂🙂
canım günaydın ve kolay gelsin bu belirtilerin hepsi gebelik belirtilerine benziyor inşallah hamilesindir.bugün benimde günüm bakalım ne olacak inşallah gelmiştir meleğim. 🙂
GÜNAYDIN ,
BU GÜN PAZAR PEK GELİP GİDEN OLMAZ HERHALDE , BEN ÇALIŞIYORUM , NÖBETTEYİM BU GÜN .AMA BUNUN KARŞILIĞINDA YARIN İZİNLİ OLACAĞIM ,OKULLAR AÇILIYOR MAĞLUM İLK GÜN OĞLUŞLA OKULAAA...BENİM KASIK AĞRILARIM , BATMALARIM VE BEL AĞRILARIM DEVAM EDİYOR, HATTA DÜN O KADAR ÇOK AĞRIDI Kİ DAYANAMADIM 1 TANE PAROL İÇTİM...KASIKLARIMDA SÜREKLİ BİR BASKI VAR KARNIMIN ALTINDADA AYNI ŞEKİLDE, KİRPİKLERİMDE BİRBİRİNE GEÇMİŞ DURUMDA ,NORMALDE REGL ÖNCESİ KURU OLURUM AMA HAFİF AKINTIM VAR ÇOK DEĞİL..BAKALIM NE ÇIKACAK BU BELİRTİLERİN SONU???
BU ARADA LİSTEDE BEKLEYENLERDEN HABER ALAMIYORUZ !!!NEDEN BÖYLE YAPIYORSUNUZ ARKADAŞLARIM , BİZ BURADA SAF SAF BEKLİYORUZ SİZDEN HABER YOK , MERAK EDİYORUZ LÜTFEN HABER VERİNNNN ;ayyuzlu , pretty woman , hazal , lalezar ..... HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ GERÇEKTENNN....
canım günaydın ve kolay gelsin bu belirtilerin hepsi gebelik belirtilerine benziyor inşallah hamilesindir.bugün benimde günüm bakalım ne olacak inşallah gelmiştir meleğim. 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?