canım benım anlattım kayınvalıdem herseyı bılıyo ve hak verdı bana bende zaman bıraktım zaten aılemde anlattım farketmısler onlarda arada huysuzlugu cekılmıyo ıste uzulen ben oluyorum unutmadım aklımda ama öptüm ıkınızde hoscakalıncanım en iyisi eşin olmadığı sırada onun ailesine böyle bir durum olduğundan bahsetmen.... ama ters de tepebilir neyse en doğruyu sen bilirsin, bildiğin gibi davran.
[sıze=4]slmm kızlar ben geldim🙂🙂 ben hala regli olmadım napsam bilmiom test yapmaya cesaretim yok bide test yapsam sabha mı yapayım ilk idrarla akşam yapsam cıkmaz mı?[/sıze]
canım benım anlattım kayınvalıdem herseyı bılıyo ve hak verdı bana bende zaman bıraktım zaten aılemde anlattım farketmısler onlarda arada huysuzlugu cekılmıyo ıste uzulen ben oluyorum unutmadım aklımda ama öptüm ıkınızde hoscakalın
canlarim ben geldim.. Nasilsiniz bakalim? Umarim hersey yolundadir.. Ben cuma ogleden sonra calismadim cumartesi pazarda biraz yogun gecti o yuzden gelemedim fistiklarim.. Beni merak etmissiniz yerim ben sizi..allah'a cok sukur iyiyim ben.. Cokta fazla uzulmedim zaten simdi tek istegim en kisa zamanda regl olup tekrar calismalara baslamak ama hala gelmeye niyeti yok benimkinin..
Bu arada ben yokken 3 tane guzel haber almisiz.. Ne kadar guzel..
esilam, elıfım ve naz55cok cok tebrik ediyorum ucunuzude.. Rabbim insallah sizlere guzel bir hamilelik nasip eder ve bebeklerinizi sag selamet kucaginiza almayi nasip eder.. Darisi burdaki isteyen herkesin basina insallah..
ayyyyy yazım gülüm bidenem gelmiş kız seni görünce çığlık attım sevinçten resmen hamile olsam anca bukadar sevinirdim iyi olmana da çok sevindim tatlım inş biran önce başlarsın bebiş çalişmalarına gülüm
canım test yapsana hadi inş hamişsindir güzel haberlerini bekliyoruz inş
gülümmsen üzülme boşver herşey yoluna girer inş
kurban olurum ben sana kiz o kadarmi cok seviyon beni ;-) bende sizleri cok seviyom gulum..
Insallah canim bekliyorum bakalim kuzu kuzu regl olmayi.. Baska elimden birsey gelmiyor yani 🙁🙁
sende ne var ne yok fistigim?
[sıze=4]canım ben yapıcam ama sabahmı yapayım yoksa akşam mı fark eder mi onu düşünüyorum bi akıl verin sizce napayım?:s:s[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?