bende bebiş çalişmalarının içindeyim işde gülüm napıyım ama regl tarihimi beklemiyorum çünkü stres yapıyorum böyle daha rahat .. Kz seni sevmemmi bayılıyorum sana seni görmeden geçen günlerim hiç güzel gelmiyo bana inan neşe kaynağımsın sen benim bidaha bukadar boşlama beni sensizlik zor geliyo bana zaten bebişim nazlı gelmiyo bide sen gelmeyince iyice mutsuz oluyorum ...
aysegulum ve eccem benim is cikis saatim geldi malesef 🙁🙁 simdilik gitmem lazim ama yarin allahin izni ile erkenden acacagim aksama kadar kafa patlatirim burda tamam mi 🙂 bikmak yok benden hehe 🙂
sizleri cok seviyorum.. Ecce yarin sabah guzel haberlerini bekliyorum.. Niisan seninde insallah..
Opuyorum hepinizi
gülüm sabah yap şimdi çıkmaz belki inş hamişsindir hemen bize haber tamammı canım
tamm canım haber veririm sizede yapayım madem yarın nese cıkıom bende canlarım ilk size haber vercem sonuç ne olursa olsun öpüyorum hepinizi kendinize ii bakın bide dualarını esirgemeyin üzerimden rabbim inşalalh melişimi göndermiştir öptüm hepini simdilik bb.🙂🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?