sırf kendi için istemiyorum,cümlemize nasip etsin.canım sende olmuyor ama çok takmamaya çalış.
RANAGÜL
o zaman desene yanlışlıkla söylediklerimi sana söylüyorum..inanma çünkü çoook ama çok saçma..hayatınızı gereksiz şeylerle zehir etmeyin..
AYŞEGÜL
gitmek istersen telefonunu veririm canım
acıbademde canım
😛iha:😛iha:amin canım.bazen kızıyorum,doktorlara niye hipokrat yemini yaptırıyorlar diye.Kuran üzerine yemin ettirseler ya.hipokrat çarpmıyor,Kuran çarpar en azından.(tövbe haşa)
RANAGÜL
o zaman desene yanlışlıkla söylediklerimi sana söylüyorum..inanma çünkü çoook ama çok saçma..hayatınızı gereksiz şeylerle zehir etmeyin..
AYŞEGÜL
gitmek istersen telefonunu veririm canım
inşaallah canım.canm bende çok fazla takmıyorum bende yanlız kendim değil herkes için istiyorum rabbim hepimize nasip eder inş
güzelim kuran çarpsa bugüne kadar kuran üzerine yalan yere yemin eden bir sürü insan perişan olmuştu..😛iha:😛iha:
orası öyle canım ama yinede insan etkileniyor.bu kadar bahstmişken rüyamıda anlatayım;
rüyamda yağmur yağıyordu bende kevse suresini okuyordum.uyandım gerçekten yağmur yağıyordu,bende kevser suresini okudum.
kevse duresini rüyada okumanın yorumuna baktığımda çocuk olmaz diyordu.bakacağım tuttu işte.hayra yoralım hayır olsun.
merhaba kızlarrrrr, nasılsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?