nisam ve elifim tebrik ederim arkadaşlar allahım tamamına erdirsin...mrs.m ve ayşegül sakın umutlarınızı tüketmeyin arkadaşlarım rabbim biliyor herşeyin zamanını sizin yaşadıklarınızı bende yaşadım ama hamile kalınca herşey unutuluyor işte geçmiş hiç aklına gelmiyor bile..sizlerde öyle olacaksınız eminim..tez zamanda göbüşleriniz dolsun inşallah
nisam ve elifim tebrik ederim arkadaşlar allahım tamamına erdirsin...mrs.m ve ayşegül sakın umutlarınızı tüketmeyin arkadaşlarım rabbim biliyor herşeyin zamanını sizin yaşadıklarınızı bende yaşadım ama hamile kalınca herşey unutuluyor işte geçmiş hiç aklına gelmiyor bile..sizlerde öyle olacaksınız eminim..tez zamanda göbüşleriniz dolsun inşallah
tatlışım üzülme lütfen olurmuuu bende çok üzülürüm dikkat et bun dan sonra kendinecanım arkadaşlarım tebrikleriniz için çok teşekkür ederim ama malesefki ben bebişimi düşürdüm kaç gündüe misafir gelicek diye evde yapmadığım iş kalmadı.en son dün gece yemek hazırlıklarını yaparken pembemsi bi leke gördüm ve belimde çok şiddetli bi ağrı oldu halada devam ediyo ve malesef kanamamda arttı.ilk başta üstüne görmedir belki diye bi ümit kan testi yaptırdım ne yazıkki negatif çıktı.meleğime iyi bakamadım.çok üzgünüm eşimde bende mahvolduk.40 günlüktü meleğim ama artık yok
beni hamişler listesinden çıkarın bari arkadaşlar
canım arkadaşlarım tebrikleriniz için çok teşekkür ederim ama malesefki ben bebişimi düşürdüm kaç gündüe misafir gelicek diye evde yapmadığım iş kalmadı.en son dün gece yemek hazırlıklarını yaparken pembemsi bi leke gördüm ve belimde çok şiddetli bi ağrı oldu halada devam ediyo ve malesef kanamamda arttı.ilk başta üstüne görmedir belki diye bi ümit kan testi yaptırdım ne yazıkki negatif çıktı.meleğime iyi bakamadım.çok üzgünüm eşimde bende mahvolduk.40 günlüktü meleğim ama artık yok
Canım benim tanışmıyoruz ama inan okuyunca gözyaşlarıma hakim olamadım.Ben forumun eskilerindenim uzun zamandır girmiyordum hadi bakayım neler olmuş dedim ama senin haberinle şok oldum.Bu dünyada başımıza gelen iyiliklerin veya olumsuzlukların hayırlı olup olmadıklarını bilemeyiz.Hani derler yaaa "Her hayır gibi görünen şeyde bir şer, her şer gibi görünen şeyde bir hayır vardır" diye...canım arkadaşlarım tebrikleriniz için çok teşekkür ederim ama malesefki ben bebişimi düşürdüm kaç gündüe misafir gelicek diye evde yapmadığım iş kalmadı.en son dün gece yemek hazırlıklarını yaparken pembemsi bi leke gördüm ve belimde çok şiddetli bi ağrı oldu halada devam ediyo ve malesef kanamamda arttı.ilk başta üstüne görmedir belki diye bi ümit kan testi yaptırdım ne yazıkki negatif çıktı.meleğime iyi bakamadım.çok üzgünüm eşimde bende mahvolduk.40 günlüktü meleğim ama artık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?