canımmmmm çok üzüldüm ama sana kendini yorma demiştik yaaaa 🙁(((( şart mıydı o misafirleri hemen alman....neyse olmuşa çare yok canım, herşeyin hayırlısı olsun. allah eşinle sana sabır versin.
tatlışım üzülme lütfen olurmuuu bende çok üzülürüm dikkat et bun dan sonra kendine
elifimm , ne diyeym canım ,çok üzüldüm ,iananamadım yaa, ah be güzelim ben sana demedimmi misafir gelecek diye kendini yorma dedim uzanma dedim ooof Elifim oofff.
canım yaa üzülme sakın herşeyin hayırlısı keşkelerinde bi faydası yok bi kere olduysa yine olur yine müjdeli haber verirsin nasılsa çok geçmiş olsun
Canım hiç küs olur muyum malum bu hafta okul dönemi ve ben habire bişeylerle uğraşıyorum inan hiç farkına bile varmadım kusura bakma.Senin hikayeni okuduktan sonra sana o kadar çok dua ettim ki.Rabbim inş anne olmayı nasip eder bizlere de.Umarım başka akşamlarda daha güzel muhabbetler yaparız.İi gecelerkız benle küsmüsün ne hiç selam bile vermiyosun kaç yıllık evlisiniz dedim onuda söylemedin neyse şaka yapıyorum canın sağolsun sanada iyi geceler inşallah tez zamanda seninde olur
günaydınnnnnnn elifim çok üzüldüm canım keşke bu kadar yormasaydın kendini ama bundada bi hayır vardır dediğin gibi en azından hamile kalabiliyosun bunu öğrendin hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun cnmcanım arkadaşlarım tebrikleriniz için çok teşekkür ederim ama malesefki ben bebişimi düşürdüm kaç gündüe misafir gelicek diye evde yapmadığım iş kalmadı.en son dün gece yemek hazırlıklarını yaparken pembemsi bi leke gördüm ve belimde çok şiddetli bi ağrı oldu halada devam ediyo ve malesef kanamamda arttı.ilk başta üstüne görmedir belki diye bi ümit kan testi yaptırdım ne yazıkki negatif çıktı.meleğime iyi bakamadım.çok üzgünüm eşimde bende mahvolduk.40 günlüktü meleğim ama artık yok
beni hamişler listesinden çıkarın bari arkadaşlar
günaydın desencim bugün senin günün hadfi bakalım inşallah gelmiştir meleğin🙂
inşallah bunlar hamilelik belirtileridir cnmda seninde güzel haberlerini alırız🙂günaydın canım , evet bu gün benim günüm ama regl ağrılarım başladı , sanırım yola çıktı geliyor 🙂
inşallah bunlar hamilelik belirtileridir cnmda seninde güzel haberlerini alırız🙂
canım arkadaşım elifim yaaa ne kadar üzüldüm anlatamam..şok oldum sanki.. keşke yormasaydın kendini.... olsun ama hayırlısı böyleymiş diyip dewam etmek lazım yola.. ama şu açıdan düşün en azından ikinizdede sorun yok bir iki ay sonra tekrardan hamiş haberi alırız senden inşallah canım...canım arkadaşlarım tebrikleriniz için çok teşekkür ederim ama malesefki ben bebişimi düşürdüm kaç gündüe misafir gelicek diye evde yapmadığım iş kalmadı.en son dün gece yemek hazırlıklarını yaparken pembemsi bi leke gördüm ve belimde çok şiddetli bi ağrı oldu halada devam ediyo ve malesef kanamamda arttı.ilk başta üstüne görmedir belki diye bi ümit kan testi yaptırdım ne yazıkki negatif çıktı.meleğime iyi bakamadım.çok üzgünüm eşimde bende mahvolduk.40 günlüktü meleğim ama artık yok
beni hamişler listesinden çıkarın bari arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?