Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlarım ben biraz toparladım kendimi ama eşim çok kötü oldu.akşam eve geldiği zaman başı karnımda yatıyodu burda bebişimiz var diye hala gözleri doluyo bana bakınca inşallah en kısa zamanda yine hamile kalırım.
desencim inşallah sende rengl olmazsın tatlım hakkında hyırlısı olsun
ya naapalım biliyo musun..bu ay ki reglimi olayım..çünkü bu ay umutsuz..önümüzdeki ay aşılama da yapılacak ya o ay bekleriz olur mu tontişim??bende dumur dumur bakıyorum nereye yazmış da ben görmedim birde alıntı yapmış nasıl yapmış diye 😛iha: hay Allah yaa 🙂 okudum okudum , İnşaallah bebişim tu8tar inşaallah Martta hamiş haberini alırız belkideeeee , ya biz seni bi ekleyelim şu listeye be güzelim düzene girmedi mi , yok mu tahmini bir tarih???
canlarım meraba elifim yazını okuyunca okadar üzüldümki canım inş rabbim tekerarını nasip edicek tatlım düşmesin sebebini kendinde arama lütfen sağlıklı bebiş olsaydı muhakkak düşmezdi
desenim senin günün buun hala regl olmamişsın inş hamiş haberi verirsin bitanem sabırsızlkla bekliyorum hadi güzel haberler ver bize inş
ya naapalım biliyo musun..bu ay ki reglimi olayım..çünkü bu ay umutsuz..önümüzdeki ay aşılama da yapılacak ya o ay bekleriz olur mu tontişim
şehnaz;458753]marrta yazarız listeye beni de..beraber bekleriz şimdi bi anlamı yok zaten..ben biraz yemek yiyip gelicem canlarım 20 dakika sonra burdayım mucksss
canlarım meraba elifim yazını okuyunca okadar üzüldümki canım inş rabbim tekerarını nasip edicek tatlım düşmesin sebebini kendinde arama lütfen sağlıklı bebiş olsaydı muhakkak düşmezdi
desenim senin günün buun hala regl olmamişsın inş hamiş haberi verirsin bitanem sabırsızlkla bekliyorum hadi güzel haberler ver bize inş
marrta yazarız listeye beni de..beraber bekleriz şimdi bi anlamı yok zaten..ben biraz yemek yiyip gelicem canlarım 20 dakika sonra burdayım mucksss
kısmet gülüm , ianan bu gün mde bulantısı baş dönmesi beni bitirdi , ama bence psikolojik bunlar ,sürekli wc ye gidiyorum ama akıntı var sadece....Hakkımda hayırlısı olsun , o kadar karıştı ki kafam bir tuhafım bu günn....
anlaştık tatlım o zaman martta listeye alacağız seni deee ....
,,ayşegülüm sen nasılsınn, moralin düzeldi mi biraz ,toparladın mı? Dr. işini düşündün mü, sana özelden bizim doktorun bilgilerini yollamıştım , gördün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?