iyiyim adaşımmmm sagollllselam canım iyi çok şükür sen nasılsın?
canımmm ne güzel yazmışsın vallahi aynı hislerle yaşıyoruz 🙁(( ama dediğin gibi vazgeçmek yok, tüp bebek hemen tutmayabilir sıkıntı yapma canım benim.
inşallahhhhh rabbim hepimize, sağlıklı bebişlere anne olmamızı nasip etsin
aysegullllll nıye selam vermıyon kıssssssssssss kustukmu🙂
desenim sabah okudum yazılıarı ama cewap yazamadım canım çok üzüldüm mrs m sende adet olmussun canım.. amaaa burada bir umutsuzluk görüyorum..hişşşt sakin olun bakiimm.. onlar gelicekleri zamanı öyle iyi biliyolarki...sadece biraz sabır ve bolca umut bekliyolar bizdenn... haddiiii düzelin bakimmm...ayşegülümm sende yapma böle ümitsizliğe kapılmaa...kimlerin çocugu oluyoda bizimkimi olmicak...yaw ben bide şeyi anlamıorum millet ilk vuruşta hamile kalıyo ya.. demekki bizde öyle zannediyoduk durum farklıymış o yüzden sabırrrr
canımmmm kaç kere yazdım cevap alamamıştım, üzüntüne eşlik ediyorum, bugün ben de senin yaşadıklarını yaşıyorum....gözyaşlarım şimdi yeni durdu 🙁(( inşşallaahh rabbim bize de gösterir hamile olduğumuz günleri.
evet zamanı var demek ki....ama inan çok yoruldum ve üzüntü beni yıpratıyor belki de yarın yeniden bir umut doğacak bir sonraki ay için, ama bilemiyorum canım yaaaa ben de anne olmak istiyorum. inşallah rabbim bizlere de nasip eder.
evet canım reyhana inanılmaz sevindim, hayırlı olsun umutlu reyhana ...artık umutlu. evet malesef sabredemiyoruz
canlarım benim sizi okadar iyi anlıyorum ki rabbim bize sabır versin dualarımız boşa çıkmıycak bakın görğceksiniz en beklemediğimiz anda gelicek bebişlerimiz neolur ümidini kaybetme mrs m cim biz yanındayız aynı duygular paylaşıyor olmamız bizleri bukadar birbirimize yaklaştırıyo belkide gelicek güzellerim gelicek bebişlerimiz umutla beklemeye devam edicek bu bekleyişler bizi yıpratıyo evet ama umut herzamna var ve rabbimiz çok büyük cenneti kazanmak kolay diğil bu bizim için büyük bir imtihan rabbim bize güç versin inş hepimiz anne oluruz
aynen bende öyle 49 kiloyla evlendim 58 kiloya çıktım belki bebek vardır diye doğru dürüs hiç bişey yapmadım ama olmadı yok işde hala bekliyorum her regl olduğumda hıçkıra hçkıra ağlıyorum denemedğim yöntem dua kalmadı neyapıcağım şaşirdım tüp bebek dene dediiler onuda denedim ve büyük bir hüsran la sonuçlandı napıyoım ben şimdi vaz mı geçeyim bebek yapmaktan benim ümitlerim yok denecek kadar azaldı bazen hiç kalmadı üzüntümden kahroldum tanıyan lar bebek yokmu hala dediğinde kalbime ok saplanıyo zannediyorum ve eve gelip hasta olna kadr ağlıyorum ama hala bebek denemelerine devam ediyorum inş rabbim vericek bizede... birbirize okadar dua ediyoruz üzülüyoruz regl olunca ...biz birbirize bukadar acırken rabbim bizden daha merametli o bize daha çok acımazmı vermezmi istediğimizi tabiki verir ....
yok kızzzz kusmedım yazdım selam bennnnn gel yol bacımmm gel hem yolamazsınkıııı yenı kestırdım 😛iha:
selamm cadım🙂sen nasılsın hayatım herşey yolundamı...aslı gokceeeeeeeeee
desennnnnnnnn
dılegımmmmmmmmmm sızede selam kızlarrrrrr nasılsınız?
canım alıntı yaptım ama yazacak hiçbirşey bulamıyorum ....
gülüm sana da yazabileceğim tek şey şu dr. a bir kere gittt ne olur bir kere git bakalım ne diyecek bak şehnaza nasılda umut aşıladı nasıl bekliyor şimdi ,lütfen sende bir kere git canım
bende iyiym napimm adetim bugün bitti hayırlısı bakalımm..😛iha:aminnnn inş gülümm
tatlım tam vericektim pc gitti hiç küsermiyim tatlım
evet bitanem sabır hoş geldin sen nasılsın anlat bakalım bende ümidimi bazen kaybediyorum çünki dile kolay tam 2 yıl oldu ve ben gerçekten yıprandım ama rabbim den umudumu kesmiyorum inş hepimiz anne olucaz canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?