sen nasılsın cnm sıkma canını ben artık takmıycam çocuk mevzusunu rafa kaldırdım artık yumurtlama günüymüş falan takip etmiycem kısmet nezamnsa allah verir inşallah
selam güzel melekler yine bunalıma girmişiz bakıyorumfd aşkolsun bensiz bunalıma girilirmi hiç aaa
canım ben pek dindar değilimdir..ne yazık ki..bu duruma da yıllar yılı okuyarak geldim yani bilgisiz değilim..bugün ben iyi müslümanım ya da hristiyanım diyen birçoğundan fazla bilgim var..kur'anı kaç kere okuyup bitirdim kaç defa inceledim sayısını hatırlamıyorum..ama dua falan etmek istemiyorum..çünkü bu benim en doğal hakkım..hayatta kimseye kötülük yapmadım..kimsenin hakkını yemedim..hep çalıştım..çalışıp kazandığımı paylaştım..kimsenin kalbini isteyerek kırmadım anama babama hayırlı evlat oldum..daha ne yapayım ya..hayatta ne isteğim var ki..kendim için hiçbirşey istemedim..hep başkalarının iyiliği için uğraştım didindim..ve işte sonuç..ilk defa kendim için birşey istiyorum o da olmuyo..canımmm sana sonsuz hak veriyorum ben de aynı şeyleri düşünüyorum. biz isterken yok ama psikopat kadınlar gayrimeşru çocuk doğurup ya öldürüyorlar ya da oraya buraya atıyorlar.
canım biz yine de bu kadar hislenmeyelim tövbe diyelim canım, rabbimden istemeye devam edelim. çünkü herşey dualarla dönüyor. çünkü kardeşime çok sıkıldım ben demiştim bana kızdı günah öyle deme dedi sen istemeye dua etmeye devam et dedi, doğru yani.
bana vermek istemiyo bence galiba..vardır bir bildiği diyeyim..sen nasılsın cnm sıkma canını ben artık takmıycam çocuk mevzusunu rafa kaldırdım artık yumurtlama günüymüş falan takip etmiycem kısmet nezamnsa allah verir inşallah
e hadi sen başla bir yemek tarifiyle ayşegülüm🙂canlarım ne bu bebek mevzusu böyle baydı bizi iyicene..bize düşün neyse yapalım evetduamızıda edelim gerisi rabbime kalmış bendede istiyorum bir evladım olsun ama biz naparsak yapalım rabbim vericek diğilmi bizim elimizde diğilki bukadar yıpratıyoruz kendimizi hadi şimdi birbirimize destek olalım en azından birkaç ay kafaya takmamak için başka şeylerle meşgul olalım mesala bir anımızı anlatalım yemek tarifi verelim daha değişik şeylerden bahsedelim tabiki gene bütün dertlerimi paylaşalım ama stres yapmadan bize çok iyi gelicek gibi geliyo nedersiniz meleklerim
canım ben pek dindar değilimdir..ne yazık ki..bu duruma da yıllar yılı okuyarak geldim yani bilgisiz değilim..bugün ben iyi müslümanım ya da hristiyanım diyen birçoğundan fazla bilgim var..kur'anı kaç kere okuyup bitirdim kaç defa inceledim sayısını hatırlamıyorum..ama dua falan etmek istemiyorum..çünkü bu benim en doğal hakkım..hayatta kimseye kötülük yapmadım..kimsenin hakkını yemedim..hep çalıştım..çalışıp kazandığımı paylaştım..kimsenin kalbini isteyerek kırmadım anama babama hayırlı evlat oldum..daha ne yapayım ya..hayatta ne isteğim var ki..kendim için hiçbirşey istemedim..hep başkalarının iyiliği için uğraştım didindim..ve işte sonuç..ilk defa kendim için birşey istiyorum o da olmuyo..
hoşgeldin canımmm gel geeell buhranlı günde buhran takılıyoruz 🙂
canım ben pek dindar değilimdir..ne yazık ki..bu duruma da yıllar yılı okuyarak geldim yani bilgisiz değilim..bugün ben iyi müslümanım ya da hristiyanım diyen birçoğundan fazla bilgim var..kur'anı kaç kere okuyup bitirdim kaç defa inceledim sayısını hatırlamıyorum..ama dua falan etmek istemiyorum..çünkü bu benim en doğal hakkım..hayatta kimseye kötülük yapmadım..kimsenin hakkını yemedim..hep çalıştım..çalışıp kazandığımı paylaştım..kimsenin kalbini isteyerek kırmadım anama babama hayırlı evlat oldum..daha ne yapayım ya..hayatta ne isteğim var ki..kendim için hiçbirşey istemedim..hep başkalarının iyiliği için uğraştım didindim..ve işte sonuç..ilk defa kendim için birşey istiyorum o da olmuyo..
bana vermek istemiyo bence galiba..vardır bir bildiği diyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?