bende ıyı sayılırım canım mıdem yanıyo ve agrıyo stresten agrıyo galıba yada bılmıyorum sebebını oyle ıste....gırmeyın bunalıma kızlarrrrr anı yasayın dıyene bakkk😛iha:cıdden herseyımız hayatımız bebek degıl kızlar zamanı geldıgınde ınsallah olacak allahın ıznıyle hayatımızda önemlı olan bıcok sey var ve bızler bunları da dusunerek yasamalıyız hayatımızın tek gayesı cocuk olmamalı eslerımız var ıslerı olanların mesleklerı bı ugrasları var aılelerımız var basbasa eslerımızle bıseyler yapabılıyoruz guzel evlerımız var ve en onemlısı saglıgımız yerındeeee kızlarrrrrrr bunalımdan cıkınnnnn hayatta herseyın bır zorlugu var ama bızler bunların ustesınden gelebılırız dımıııı
Evet canim seninkini hatirliyorum oyle olmustu malesef o yuzden bende umutlanmak falan istemiyorum.. varsa dogar zaten demi kiz icimde kalacak degil ya hehe 🙂
Allah razi olsun canim arkadasim Rabbim hepimizin ettigi dualari kabul etsin insallah.. er yada gec hepimizin kucagini bebeklerle doldursun..
Aynen canim katildim bak tarif bile yazdim yaaa 🙂 Dene haaa hehe 🙂
bende ıyı sayılırım canım mıdem yanıyo ve agrıyo stresten agrıyo galıba yada bılmıyorum sebebını oyle ıste....gırmeyın bunalıma kızlarrrrr anı yasayın dıyene bakkk😛iha:cıdden herseyımız hayatımız bebek degıl kızlar zamanı geldıgınde ınsallah olacak allahın ıznıyle hayatımızda önemlı olan bıcok sey var ve bızler bunları da dusunerek yasamalıyız hayatımızın tek gayesı cocuk olmamalı eslerımız var ıslerı olanların mesleklerı bı ugrasları var aılelerımız var basbasa eslerımızle bıseyler yapabılıyoruz guzel evlerımız var ve en onemlısı saglıgımız yerındeeee kızlarrrrrrr bunalımdan cıkınnnnn hayatta herseyın bır zorlugu var ama bızler bunların ustesınden gelebılırız dımıııı
Allaha sukur iyiyim canim ya sen nasilsin? bebis nasil? hamislik nasil gidiyor?
yok canim sanmiyorum ben umutsuz vakkayim galiba biraz 🙂 Olsun napalim herseyde vardir bir hayir degil mi..
tamam yarın salı zaten sendrom da olmaz😛iha:az kaldı gun bıtecek ozamana kadar bunalıma devammmmmhmm canim yedigin birsey falan dokunmasin sonra dikkat et kendine tamam mi?
hehe kiz tatli cadi bugun bunalim gunu ya bugun rahat rahat bunalima girecegim dokunmayin bana🙂 yarin cikarim ama soz 🙂
dogru soyluyorsun canim herseyin basi saglik ve huzur Allaha sukur onlar olduktan sonra gerisi gelir ben inaniyorum
Bacim su memlekette adam gibi baklavacimi var ki baklavaci bulup alayim 🙂 yoksa bende ugrasmam ama napayim bende boyle kolay tarifler olunca yapiyorum yani 🙂seni tembel kz bu ne kolay bir tatlı böyle baklavacılar okumasın dava açarlar sana hehe 😛iha:
selam tatlım nasılsın?nekadar oldu bebıs keyfın yerındemı bulantın falan varmı????
ıyılık canım neolsun aynı ıste haftasonu yogun gectı sınav ders derken bıttı dunde bıraz dolastık ıste kocısımle bugunde ısteyım yenı fırsat buldum kızlarla bıraz sohbet edeyım dedım
dua etmezmiyim canım inşallah hepinize tez zamanda versin rabbim hayırlısını hayırlı zamanda inşallah bana göre hepiniz arkamdan sıraya dizileceksiniz benim olduktan sonra(Allaha hamd olsun) oho sizin haydi haydi olur
1.5 senedir kimyasal gebelik geçiriyodum bi türlü tutmuyodu.........
Allahım ol desin yeterki🙂
vay cadi vay yedim seni simdi demek sen benim canim ceksin diye sarma tarifi yazdin 🙁 bende baklava tarifi yazdim ya ogh canima degsin 🙂 seninde canin baklava ceksin emiiii 😛
ıyılık canım neolsun aynı ıste haftasonu yogun gectı sınav ders derken bıttı dunde bıraz dolastık ıste kocısımle bugunde ısteyım yenı fırsat buldum kızlarla bıraz sohbet edeyım dedım
dua etmezmiyim canım inşallah hepinize tez zamanda versin rabbim hayırlısını hayırlı zamanda inşallah bana göre hepiniz arkamdan sıraya dizileceksiniz benim olduktan sonra(Allaha hamd olsun) oho sizin haydi haydi olur
1.5 senedir kimyasal gebelik geçiriyodum bi türlü tutmuyodu.........
Allahım ol desin yeterki🙂
Allaha şükür iiyim hamilemiyim değilmiyim anlamadım
bulantım pek yok arasıra, ayakta dururken belim ağrıyo sadece
canım kan testi yaptırmadınmı o kesin sonuç sen daha iii bilirsin ama
bellimi olur rabbim bi mucize verir
tamam yarın salı zaten sendrom da olmaz😛iha:az kaldı gun bıtecek ozamana kadar bunalıma devammmmm
iiiyim canım inşallah bugün 8. haftaya girdik
bebeğin kesesini 11 gün önce kadar gördüm ama kalp atışını falan duymadım
bu hafta onun için gitcem inş çarşamba falan
bulantı çok nadir belimde ağrı vaa
ohhh allah muhabbetinizi artırsın gülüm benim çok mutlu yaşa emi belliki çıkmişsin sen bunalımdan bidaha girme emi tatlım
amin inş bizimde olur canım benim rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inş
valla çekti aslında ben baklavayı pek sevmem ama cevizli dedimmi tatmam artık beni kim tutabilir 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?