tabıkı canım karar ıkınızın hayırlısı ne zamna olursa ve nezaman cok ıstersenız ozaman ınsallah olur allahın ıznıyle...ne guzel calısıyosunda bebek olunca bu konuda bı sıkıntın olmucak ızın konusunda yanı allahım gonlune gore versın tatlımyaa ben öyle evlilik erken çocuk için bekle diye düşünmüyorum ikimzde istiyoduk ama sonra vazgeçtim
hamiş olan melişlerim size bir sorum var..adetinizin geciktiği ilk ay adet zamanı gelince nasıl belirtiler yaşadınız??ilk belirtileriniz yani adetiniz 1-2 gün gecikince ne hissettiniz?neler yaşadınız?yardımcı olur musunuz???allah hepinizin yardımcısı olsun...
anladım canım, ebay yurtdışında olan bir site değil mi nasıl alabildin? bir de bu ürün hangi ara kullanılıyor ilişkiden önce mi arada mı canım?
çhatlkm neden benim hiç bir yazıma cevap vermiyosun canım kaçkere yazdım sana ama herkese yazıyosun ama bitek bana yazmıyosun küsmüsün bana yoksa
Kızlarrrr, biraz önce test yaptım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
HAMİLEYİMMMMMM inanamıyorum halaaa şoktayımmmm
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız
hamiş olan melişlerim size bir sorum var..adetinizin geciktiği ilk ay adet zamanı gelince nasıl belirtiler yaşadınız??ilk belirtileriniz yani adetiniz 1-2 gün gecikince ne hissettiniz?neler yaşadınız?yardımcı olur musunuz???allah hepinizin yardımcısı olsun...
canım çok teşekkür ederim allahım inşallah sizlerede en kısa zamanda bu duyguyu tattırır.dualarım sizlerle tatlımniisamcım tatlım senide tebrik ederim allahım sağ sağlim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasıp etsin bizede dua et canım kendine iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?