ben burdayım tatlım da tatlı cadım nerde
Sagol canim..
Birde soyle birsey varmis canim.. aslinda bizim bildigimizden cok daha fazla dusuk oluyormus.. ve bu dusukler genelde adet gecikmesinden bir kac gun sonra oluyormus.. Eger o sirada test yaparsan hamile oldugunu ogreniyorsun, ama yapmayip biraz daha beklersen, ve o sirada dusuk olursa cogu kadin bunu dusuk degilde adetim geldi diye algilayip uzerinde durmuyormus..O yuzden bana burda doktorum ilk testi en erken 2 adetin geciktikten 2 hafta sonra yap diyor ama onada biraz sabir lazim galiba 🙂
Amin canim..
Bilmiyorum ki canim birden herkes gitti 🙂 Tek basima kalmistim sen geldin..
Bende bugun erken cikiyorum 20 dk kaldi.. ondan sonra hafta sonum basliyor 🙂
evet canım bende oyüzeden rahatladım saol bilgilerin için rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş yeterki biz inançlı olalım
yaaaa şimdiden iyi tatiller ozaman iyi bak kendine bitanem dualarda buluşalım
Canım çooooooooooooooooooooooook tebrik ederim çok uzun zamandan beri girmiyordum siteye ama bugün ne var ne yok bir bakayım dedim ve senin bu mutlu haberinle karşılaştım.Çok sevindim canım benim Allah kucağına almak nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah.Allah olmayanlara da versin.Canım çok mutlu oldum yaaaaKızlar ben sızlere bır gün hamıle olabılırsem buraya tekrar gırecegım demıstım Allah ım bınlerce sükürler olsunkı bu sabah test yaptım ve HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
merhabalar,
s e l z e h hayırlı olsun canım.Rabbim tamamına erdirsin.bizlerede dua et olurmu canım.
Canım çooooooooooooooooooooooook tebrik ederim çok uzun zamandan beri girmiyordum siteye ama bugün ne var ne yok bir bakayım dedim ve senin bu mutlu haberinle karşılaştım.Çok sevindim canım benim Allah kucağına almak nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah.Allah olmayanlara da versin.Canım çok mutlu oldum yaaaa
Kızlar benim oğlumda büyüyor gittikçe çok güzel bişey ne olur rabbim size de yaşatsın.Artık hissediyorum onu tam olarak tekmelerini hissedemesem bile içimde ufacığımı hissediyorum miniğimi sizi seviyorum kızlar kendinize çok iyi bakın.hepinizi ayrı ayrı öpüyorum selzehim seni ve mercimeğini ayrı öpüyorum
ay canim tebrikler cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi basimiza insallah bizede dua et canimKızlar ben sızlere bır gün hamıle olabılırsem buraya tekrar gırecegım demıstım Allah ım bınlerce sükürler olsunkı bu sabah test yaptım ve HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?