çok saol canım.ALLAH hayırlı evlatlar versin.sadece sadece 170 aytel kursi gece kalkılacak onun dısındakılerde degıl tatlım dıgerlerını ıstedıgın zamnlarda okuyabılırsın
sagol canim bilgilerin icin saglikla bebegini kucagina alirsin insallahcanım sadece salatı tefrıcıyede bana okumamda yardımcı olanlar oldu o kadar dıgerlerının hepsını kendım okudum
gelicek bitanem gelicek meleğimiz hepimiz anne olucaz inş rabbim sabır versin hayrlısıyla gellsin ler inş
amin canim insallah yakinda gelir hekesin melegi sabirla beklemekten baska birsey gelmiyor elimizden
canım benim allah senden razı olsun paylaşımların için inş hamileliğinn kolay ve sorunsuz geçer
ayşegüüll;464173 amiinnnnnnnn inş canım benim rabbim mutluluğuna daim etsin inş bizede gösresin o günleri evet çok zor günler gerçekten bazen bende okadar umutsuz oluyorumki dünya yıkılsa umruma gelmiyo gerçekten çok şükürki sen o günleri atlatıp kavuştun meleğine canım inş hamişliğin kolay geçer[/QUOTE' Alıntı:amin cümlemizin canımmm beni bi görsen ne zorluklar çektimm inan rabbim büyük ki sabrını veriyor inan sen sadece sabırlı ol tatlım.. stres sıkıntı yapma gün gelir sende inan haykıracaksın......... 🙂
Herkese merhabaa..Çok uzun zaman oldu girmeyeli..Selzeh çok sevindim allah tamamını erdirsin.Hala eski tablo duruyomu merak ettim son durumu...
amin canim allahim sana hayirli kolay dogum nasip etsinÇok sevindiimmm herkes muradına ermiş sonunda yeni bir sürü arkadaşta katılmış.Onlarada allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah benim 7.ayım bitti..Son 2 aydayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?