SELZEH canım ya,ilk günlerde ne tür belirtiler hissttin.fiziksel ve psikolojil olarak.
bu arada AYŞEGÜÜLÜM,yarın haber vereceğim.daha 3 gün oldu.bu kadar sitem etmenize gerek yok.yarın test yapacağım ama çıkacağını pek zannetmiyorum çünki 1 gebelik yaşadım ama düşükle sonuçlanmıştı.20 gün geçmeyince teste çıkmadı.
allah razı olsun canım benim eee anlat bakalım kız gerşey yolundadır inş ..eşine nasıl tepki verdi canım tekrardan tebrik ederim senide eşinide allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş
sağol canım.Rabbim tamamına erdirsin.bende bu ay adet belirtileri dışında daha farklı durumlar ortaya çıktı onun için merak ettim.canım benım ben belırtı anlamında adetıme 3 gün kala belım agrıdı çok
kasıklarımda 3 gün önce batma olmustu ama günde 1-2 kez ben ıdrar yolu enfensıyonu geçırdıgım için bu ay ona yormustum ama adetıme 2 gün kala kasıklarım ve belım çok agrıdı çabuk yorulmaya basladım adetıme 2 gün kala yıne gögüslerımde agrı oldu ama belırgın degıldı hanı adetıme yakın olan sekıldeydı yıne hiç canım tatlı çemıyodu bırde
bu arada AYŞEGÜÜLÜM,yarın haber vereceğim.daha 3 gün oldu.bu kadar sitem etmenize gerek yok.yarın test yapacağım ama çıkacağını pek zannetmiyorum çünki 1 gebelik yaşadım ama düşükle sonuçlanmıştı.20 gün geçmeyince teste çıkmadı.
yok canım yanlış anlamadımda,çünki bende sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.sitemli yazıları okuyunca daha çok strese girdim.sen benim kusuruma bakma.dua ette yarın güzel habeler vereyim sizlere.rana gülüm sen burdasın senin ne durumda olduğunu biliyoruz benim lafım 10 15 gün haber vermeyenlere ya hamileyim de sin yada regl oldum benim burda olanlara bilafım yok hiç haber vermeyenlere söylüyorum yanliş anlama gülümm
sağol canım.Rabbim tamamına erdirsin.bende bu ay adet belirtileri dışında daha farklı durumlar ortaya çıktı onun için merak ettim.
suanlık Allah a çok sükür hersey yolund canımcım daha 3 hafta 5 günlük oldu benım bebiş bugün nazar degmesın amın esım ayakkabıları ve mektubu görünce zaten costu ınanamadı sok oldu sarıldı hemen kan testıne götürdü pozıtıftı çok sukur canımcım çok panık halde esım anlatamam Allah ım ınsallah sızlerde yasatsın bu güzel duyguları canımcım amın ınsallah
sağol canım.Rabbim tamamına erdirsin.bende bu ay adet belirtileri dışında daha farklı durumlar ortaya çıktı onun için merak ettim.
inşaallah canım.benim adetim düzensizdi ama son 2 aydır zamanında oluyordu.30 günde 1 olurum düzenli olunca.bu ayda gecikince ister istemez 1 heyecan oluyor.çoooooook dua et canım.canım benım ıdrar testınde adetıme 1 gün kala çıktı pembe pembe bana bakıyodu 2. çizgi ve benım regl aralıgım kısadır yanı 25 gündü ınsallah senınde çıkar hakkında hayırlısı canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?