iyiyim canim… hamis olanlar varmi aranizda? yoksa hepiniz bekleyenlerdenmisiniz? Biz 4 senedir ikinciizi istiyoruz. maalesef 4 düsük yasadim :-(
Bende tiroid le ilgili bir sorun bulundu. Simdi ilac kullaniyorum ve tekrar hamis olmayi bekliyorum...
🙂 bahsettim bileee... siz hangi günü bekliyorsunuz???? ben 11 Mart (daha var ama...)
gecmıs olsun canım ne guzel bıtane varmıs bebegın bız daha ılkıne ugrasıyoz :laugh:
lıostemız var gecmıs sayfalarda gorebılırsın orda hamıs olanların ve bekleyenlerın ısımlerı yazıyo ordan takıp edebılırısn arkadaslarımız zaten hergun sayfada yayınlıyolar gorebılırsın
Slm tatlim cadim nasilsin fistik? ben iyiyim ya calisiyorum ama hic canim istemiyor :-S/QUOTE]
ıyıyım canım bende aynen bugunun gecmesını beklıyorum gergınlık hat sahfada zatııı:laugh:gunum yaklastı yaaaaaa bomba gıbıyım patlıcam nerdeyse canımmmm yaaaaaawww
Seni merakli melahat seni 🙂 catlama hemen oyle biraz sabirli ol bakim 🙂 hic mi benden sabirli olmayi ogrenmedin hehe 🙂 Gecen ayki sabrimi hatirliyorsun demi 😛iha:
ok. tamam bakarim. Tskler canim. Evet cok sükür bir tane var ama… Kizim cok istiyor bir kardesinin olmasini… :-( Insallah Rabbim hepimize kismet eder...
Ben hamis degilim canim malesef.. olmayi bekleyenlerdenim 🙂
Ilk cocugun kac yasinda canim? sen kac yasindasin? Hmm 4 defa dusuk mu yasadin? gecmis olsun tatlim ya.. Insallah bu ay tutar..
Kizim tam 10 yasinda. bende 35. Yavas yavas yas ta geciyor bende… :-(( Bu tiroid yüzünden oldu düsüklerim… Insallah canim hepimizde tutar
Evet bahsetmissin 🙂
Benim bekledigim gun belli degil 🙂 duzensiz adet oluyorum cunku o yuzden.. daha reglim dun bitti o yuzden once calismalari bitirip sonra beklemeye gececegim.. benim daha cok var senin anlayacagin..
Rabbim kizini sana bagislasin guzelim.. insallah en kisa zamanda kizina bir kardes gelir..
Darisi bizlere tabiki 🙂 Birinciyi beceremedik daha 🙂
aslinda benimde daha cok var… 🙂 11 mart. su an calisma asamalarindayiz 🙂))
olur insallah… hepimize dua ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?