Allah kizina uzun uzun olmurler versin insallah guzelim.. insallah gelecektir onada bir kardes en kisa zamanda..
bir taraftan gunleri tutmak istemiyorum ama aklimdanda hic cikmiyorki ne yapsam ben ya.. Canim sen en azindan hamile kalabildigini biliyorsun ve ben inaniyorum ki tutacak birsey..
28 subat canım benımkıtatli cadim, yaz günesi, Yazgülü24 sizin günleriniz ne zaman????
Yaz Gülü canim ben öyle yemegine cikiyorum… görüsürüz sonra 😉
28 subat canım benımkı
canım dogru soyluyonda benım bu ay sonuc bellı gıbı gecen aksam acıle gıttım mıde agırısı sıkayetıyle ılac vermesın dıye dedım boyle boyle süphem var dıyınce hemen kan tahlılı yapıldı neyse sonuc negatıf cıktı yanı anlayacagın bu ay bos ama regl gelmeden bıseyde dıyemıyorum kesın ama bakalımSeni merakli melahat seni 🙂 catlama hemen oyle biraz sabirli ol bakim 🙂 hic mi benden sabirli olmayi ogrenmedin hehe 🙂 Gecen ayki sabrimi hatirliyorsun demi 😛iha:
canim ne zamandir ugrasiyorsunuz siz??? insallah olur yaa üzülme. Rabbim büyüktür
28 subat canım benımkı
ınsallah hayırlısı olsun tatlım hepımız ıcın hakkımızda gonlumuzdekılerı nasıp etsın allahım ınsallahlisteden baktim canim... Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?