Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

anlatim…
benim 10 yasinda kizim var. simdi de 4 senedir ikinciyi istiyoruz… 4 düsügüm oldu maalesef. Tiroid sorunundan dolayi. ama simdi ilac kullaniyorum. insallah hamis kalirsam bu sefer düsük olmaz...

siz kac aydir (yada sene) deniyorsunuz...

canım benimde 6 yaşında bir oğlum var 7 aydır deniyoruz bu arada diyetisyene başladım 3 hafta oldu 3 kilo verdim

3 kilo oldu canım, sağoll beni düşünmüşsün 🙂

gunaydın kızlarrrrrr

günaydın canım..

gunaydın desencım nasılsın?sormaz olurmuyuz senı nerdeler dıye merak ettık heppppp bızde senı özledık işler nasıl sen nasılsın?????

günaydın canım..gribim cumartesiden beri..çok fenayım burnum tıkalı..sürekli hapşırıyorum..yatıp dinlenmem lazım ama çalışıyorum işte..sen nasılsın
gecmıs olsun canım sinüzüt mu var sende?keske damla alsaydın hemen acıyo ıkı dk da rahatlardın bende ıdare ederım canım yaaaa tuhaf seyler oluyo anlamadım once mıdem agrıdı gunlerce acıle kadar gıttım neyse reflü dedı falan ılac verdı ıcmek ıstemedım neolur neolmaz dıye sükür 2 gundur mıdemde agrı yok ama sımdıde böbrek kısmım agrıyo anlamıyorum neoluyosaaadurduk yere üsüttüm galıba yada günüm yaklastı ondan dıcem ama o agrıya pek benzemıyooo oyle ıste yuvarlana yuvarlana yasıyoruzzz:laugh:allahım beterınden saklasın....