Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet canım sinüzit de var..o yüzden iyice beter oldum ya..zor nefes alıyorum ağzımdan almak zorunda kalıyorum hep..

maalesef bugün tek başımayım kimse yok..akşamüstü gelecek diğer eleman ona aldırırım gelince..sağol canım..bi de regl olucam bugün yarın..onun sinir bozukluğu da bindi üstüne güzel oldu yani..

maalesef bugün tek başımayım kimse yok..akşamüstü gelecek diğer eleman ona aldırırım gelince..sağol canım..bi de regl olucam bugün yarın..onun sinir bozukluğu da bindi üstüne güzel oldu yani..
olsunnn sıkma canını geldımı hep ustuste gelır zaten sen rahat ol sakın ol gelıp gececek nasılsa moralını bozma ınsanı hastalık hakkaten moral acısından bozuyo ama olsun hersey allahtan gecıcı nasılsa tatlımmmm

gunaydın desencım nasılsın?sormaz olurmuyuz senı nerdeler dıye merak ettık heppppp bızde senı özledık işler nasıl sen nasılsın?????

valla ıyısın canım 3 haftada 3 kılo süpersinnnn ınsallah ıstedıgın kıloya gelırsın bu arada ılk cocukta sen kac kılo almıstın canım

valla yavaş yavaş veriyoruz işte anca 3 kilo oldu 🙂 işler hala yoğun cevapları bile geç yazıyorum baksana...bende çok özledim sizleriii

canımsınnn , bende çok özledim valla hep aklımdasınız ...pre seed mi aldın ,ovülasyon testi mi aldın ne ettin , e güzelim reg olmazsan nassı hamiş olacaz bir dahaki aya şaka bir yana bizde bu ay hiiiç umut yok , ama seni listeye ekleyelim tamam mıııı
grip için geçmiş olsun tatlım bu havalar bizi mahvettii 🙂