ah ahh o yürüyüş için bi vaktim olsa neler yapıcam ama.. desen bana bişeyler söleyebilir aslında diyetin ilk günü kendimi çok iğrenç hissediyorum ben sorun ordaa..bide kotrollü oliimki biraz kilo weriyim hamile kalırsam en azından fazla almamış olurumm..şimdiden kontrol lazım
ama bn yeni ewliyim ve hiççç çocugum yokkkdesenimm bana yardım edermisin..
canım sağlıklı beslenmeye başlayınca kilolar spor yapmadan gidiyor , tabiiki metabolizmanın hızına bağlı biraz da, ben 6 öğün yiyorum az az sık sık 🙂 20 gündür hiiç tatlı yemedimm... ben çikolata delisiyimdir ağzıma sürmüyorum , ya da ekmeği çok yiyorsan mesela ekmeği azalt , üstünede her gün yürü , akşamları yürü çalışıyormuydun hatırlamıyorum ama , evdeysen daha rahat yaparsın...
Allah bagislasin oglunu canim. Insallah sanada yakinda bir bebis daha nasip olur. aaa ne güzel 3 kilo vermissin süper valla. kac kilo vermek istiyorsun toplam???
valla gönül 30 kilo vermek ister de 🙂 vücut buna ne der bilmem ben evlenmeden evvel 52 kiloydum evlilik hazırlıkları başlayınca d. kontrol hapıyla beraber 10 kilo aldım 62 ile evlendim 68 filan oluca d. kontrol hapını bıraktım , sonra hamilelik , emzirme , oturarak çalışma derken 90 a kadar çıktım .işte şimdi 86,5 gfilanım bakalım ne kadar giderse kardır diyorum bebek olana kadar...
hoşbuldum canımmm...valla isteyince oluyormuş ben de olmaz diyordum ama bir de diyetisyene para verince mecbur kilo da veriyorsun , e acaip dimi hep para veriyorsun hem aç kalıyorsunn 😛iha:
Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ ranagul.........................20 Şubat (Haberlerinizi bekliyoruzzzzzzzzzz) esmos..........................22 Şubat(Haberlerinizi bekliyoruzzzzzzzzzz) mucize.........................23 şubat (Haberlerinizi bekliyoruzzzzzzzzzz)
:hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ:hıms: ayşegül........................27 şubat lalezar.........................27 şubat dileğimm.....................28 Şubat tatlı cadım....................28 Şubat bebişim.........................2 Mart aslıgökçe......................3 Mart pretty women .............. 5 Mart zuzuu...........................6 Mart şura.............................6Mart ecce ............................7 Mart desen ..........................9 Mart mrs m. ........................10-12 Mart pirenses........................10 Mart dilara1.........................11 Mart Elifim ....................... 13 Mart yns_ysmn.................14 Mart
2009 ANNE ADAYLARI boyalikus.....................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) efsun_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) gül güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) sevİnc_naz.................9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr yaz günesi...........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) melekanıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr) yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) sergül..................................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrrr) kış güneşi................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.......................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax....................22-23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci............................23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.....................27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos...........................27 ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) zeynepsuvekaan....................22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) eboş...................................22 eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) vahide-m............................ eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr) @şk_meleĞ!........................11 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) eyşan.................................24ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) arzu85..............................13 kasım(kasım anne adayı süperrrrrr) dila2................................18 kasim (kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm..........................22 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr) sultan....................................kasım(kasım anne adayı süperrrrrr) aşkısı .................................kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr) merve_16................................aralık(aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi...........................14 aralık(aralık anne adayı süperrrrrr)
2010 ANNE ADAYLARI ebruaker............................2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) kelebeğim................................ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) chatlak................................11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) burcums.............................20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr)r biza....................................22 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrr) umutsuz_reyhan................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) esila................................... ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrr) niisam.............................7 şubat(şubat anne adayı süperrrrrrrr) butterfly45......................15 şubat(şubat anne adayı süperrrrrrr) selzeh..............................20 şubat(şubat anne adayı süperrrrrrr)