Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ASLIGÖKÇE
sen delirdin mi güzelim 1.72 boy ve 59 kilosun..ve kilo fazlam mı var diyosun??? bunu sana bir uzmanın söylemiş olması mümkün değil..eğer kendi kendine böyle düşündüysen de bir sorun var!!! .kilon gayet normal..ha bölgesel bi acaiplik varsa o da diyetle olmaz zaten bölgesel incelme için spor yapmalısın..gereksiz yere kilo vermeye çalışıp sağlığını tehdit etme sakın..normalden az kiloya sahip insanların da normalden fazla kiloya sahip insanlar kadar gebe kalmaları zorlaşıyor bunu da bilgi olarak söyleyeyim..vücut kendini sağlam tutabilmek için gebeliğe müsaade etmez haberin olsun..oldu ki hamile kaldın kilo aldın..olsun ne olacak..doğumdan sonra verirsin..sonuçta anne olacaksın yani..güzelim aklına lütfen sana zarar verecek şeyler sokma..

etkilemiyeyim diye dedim valla… ben olsam yaparim… dedigin gibi negativ ciksa bile moral bozmam cünkü erken olabilir diye. adet gelmedigi sürece….

ya bende diyecektim ama… gercekten de… bu boy da ve bu kilo da… fazlalik olmaz yani. dedigin gibi bölgelik bisi varsa oda rejimle halledilmez. sagligina dikkat etmen lazim güzelimmm. sehanz hakli canim

hımmm galiba haklısın canım yaa sağol aydınlattıpın için. ne biliiim zayıf olursam belki hamilelik kolaylaşır diye düşünmüştüm.. zaten kontrol için diyet istiyorum...anne oliyim o bana yeter kilo onun yanında vız kalır.. sağol canım