ayy rabbim inş vermişdi,r meleğini bugün bir arkadaş vardı ilkkez dokunabildim karnına 7 aylık olmuş rabbim sağlıcakla kucağına versin inş birgün bizde oluruz öyleya çok kıskandım valla
evet gülüm keyfim yerine geldimi yanımdakilerde alır nasibi benim moralüim bozuk olunca çok üzülüyorlar sağolsunlar eğlenemiyolarmiş:laugh:şempanzemiyim ben dedim😛iha:
ben cikiyorum kizlarrr… mesaim bitti. Tatlicadin nin dedigi gibi herkez hazirlasin hikayesini… cok güzel olur böyle hikayeleri okumak…bensiz yazmayin haaaa 🙂)) hadi bakim yarin görüsürüzzzzz
desencim ovulasyon testi son derece kolay, sanırım hiç kullanmadığın için sana karışık göründü. hiç dert etme çok kolay. bu arada pre-seed in yanında ovulasyon testi hediye ediliyor canım.
canım netten aldım orjinal paketinin içindeydi, pre-seed in ana sayfasında da görmüştüm zaten aynısı yani. 78 tl yanında 5 gebelik testi ve 5 ovulasyon testi var. canım amerikada ucuz ama bizim alabilmemiz için gümrük ödemesi falan da var ya o yüzden aşağı yukarı aynı rakama gelebiliyor.
kızlar meraba ben geldim bensiz kaynatmışlarda kaynatmişlar hepsini okyamadım gün bitecek yoksa
deessssssssssssseeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn im nerdesin gözümüz yollarda kaldı diyorum buda terk etti bizi ama yanılmışım belki ismin geçmedi, ama hep aklımızdaydın canım nasılsın bakalım
ayyy bitanem benim kıyamam yaa üşüttün galiba sen dikkat et canım çok geçmiş olsun kız ben çok beğendim fikrini yazmak isterim ne yazıyım düşünmeme lazım biraz
canım tekrar geçmiş olsun....
ben hikayemi yazmayı düşünmüyorum kusura bakmayın. çünkü burada birbirimizi tanımadığımız için çok rahat herşeyden bahsedebiliyoruz. hamilelik bilgisi edinme adına her özel konuyu konuşabiliyoruz. eğer hikayemizi anlatırsak belki kendimizi bir şekilde deşifre etmiş oluruz. bu benim fikrim... size de sonsuz saygım var nasıl isterseniz öyle yapın.
ayyy bitanem benim kıyamam yaa üşüttün galiba sen dikkat et canım çok geçmiş olsun kız ben çok beğendim fikrini yazmak isterim ne yazıyım düşünmeme lazım biraz