canım tekrar geçmiş olsun....
ben hikayemi yazmayı düşünmüyorum kusura bakmayın. çünkü burada birbirimizi tanımadığımız için çok rahat herşeyden bahsedebiliyoruz. hamilelik bilgisi edinme adına her özel konuyu konuşabiliyoruz. eğer hikayemizi anlatırsak belki kendimizi bir şekilde deşifre etmiş oluruz. bu benim fikrim... size de sonsuz saygım var nasıl isterseniz öyle yapın.
çok sağol tatlım, aslında konu gerçekten çok renkli... baksana burada bir sürü kişiyiz ve her birinin değişik hikayesini dinlemek süper olurdu ama çekincelerim var.
canımmmm 🙂 galiba evet. gerçekten çekincelerim var, ya tanıdığım biri buraya misafir olarak gelse ve beni deşifre ederse diye korkuyorum. malum bulunduğumuz yer hamilelik ve ben hamile değilim ama herkese düşünmüyoruz diyorum... laflarla uğraşmayı sevmiyorum ondan...daha önce resim koymayı çok istedim ama devlet kurumunda çalışınca yasak biliyorsun. belki msn de ilerde görebilirsin canım 🙂
ben konuyu actım ve paylasayım sızınle kızlar ben esımle o askerdeyken tanıstık.ben calısıyodum yıne yakın arkadasım(suan gorumcem olur)dedı bı kardesım var falan dedı tanıstırayım bız telefonda basladık o zaman askerlıgıne 3 ay var bıtecek o sure boyunca konustuk saatlerce konusurduk neyse geldı askerden ıkıncı gun tanıstık ama okadar farklı kı ılk etapta ses ıle goruntuyu bagdastıramıyosun bır saat oturduk ve fıkırlerımızı ogrendık sordu bana ne hıssettın dıye bende asık oldum dedım ya sen dedım bende asık oldum dedı sonra basladık bır sene gorustuk benım dogumgunumden bır gun once bız dısardaydık dogumgunum ıcın plan yapcaktık ogun yolda elele yurruken babam gormus bızı eyvaahhhhhhhhhh!!!!!neyse ogun babam kızgındı 3 gun boyunca aynı evde gorusmedık aslında varlıgını bılıyodu ama gormesı olmadı tabı 14 subat 2006 da evlenme teklıf ettı sevgılıler gununde 27 nısanda nısanlandık 2 sene nısanlı kaldık okadar cok sey paylastıkkı ılk elele tutus herseyı onunla paylastım ask herzaman vardı sonra sevgıye donustu ve 2008 agustosta evlendık suan allaha sukur hıc pısman olmadım ve hala ılk gunku kadar cok sevıyorum ve hala asıgım esıme o da hep ılgılıydı bana karsı halada oyle olmaz dıye baktıgım ve ılk erkek arkadasımdı kocam benım....
tamam tatlım sorun degıl bızımkılerı okursun neolcak sen sıkıntı yapma paylasmak ısteyen dedım zaten sebep verdın ben anlayısla kardıladım canım benımmmm no problem