gunaydın kızlarr öncelıkle kandılınız mubarek olsun dualarımız bırbırımız ıcın olsun.bekleyenler listesınden benı silin kızlar regl oldum yenı tarıhı soylerım sonra erken geldı stresten galıba🙁cok agrım var bu ay üşüttüm galıba hıcbıyerımı hıssetmıyorum berbat haldeyım anlatamam
desencim.....nur.......dilara nasılsınız meleklerım?
ıyıyım canım sen nasılsın ıyı canım suanda dün kan verdım ıkıncı kez beta hcgye bakıldı çok şükür düzenlı yukselıyomus doktorum çok ıyı dedı haftaya gel ultrasonla bakalım dedı suan daha 4+1 haftalık canım tahmın edebılıyorum bana ne kadar sevındıgını Allah razı olsun tatlım darısı en kısa zamanda basına ınsallah amın canım hepımızın gönlüne göre versın ınsallah amın
gunaydın kızlarr öncelıkle kandılınız mubarek olsun dualarımız bırbırımız ıcın olsun.bekleyenler listesınden benı silin kızlar regl oldum yenı tarıhı soylerım sonra erken geldı stresten galıba🙁cok agrım var bu ay üşüttüm galıba hıcbıyerımı hıssetmıyorum berbat haldeyım anlatamam
desencim.....nur.......dilara nasılsınız meleklerım?
canim benim gecmis olsun… insallah gelecek ayda müjde verirsin bize…
DESEN canim benim gönderdigin yazi gercekten cok güzell Tesekkürlerr
guzel hamıslerımızı nasılsınız eyşannn ve selzehhhh nasıl gıdıyo fıstıklarım...
amin canım amiiinnn.. hakkımızda hayırlısı olsun ... daha çok başındasın tabii , önünde 36 hafta var , hep sağlıklı , rahat geçirirsin inşaallah canım...
gunaydın kıslar kandılınız mubarek olsun dualarımız kabul olsun.
ınsallah canım agrım var onun harıcınde ıyıyımıyıyız canım sen nasılsın regl olmussun hakkında hayırlısı olsun canım ınsallah en kısa zamanda gelır melegın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?