Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

iste bu bizim hikayemiz:
benim esimin annesi ve benim annem kuzendirler… ama hic görmedik biz onlari.. biz almanyada onlar izmirde. bigün izindeyken annemlerle…. hadin izmir Pamukkale falan bir gezi yapalim dedik. gidip onlarin evindede kalacaktik. o zamana kadar hic görmemisiz birbirimizi. biz onlarin evine vardigimizda sabah karsiydi. benim esimde sabah erkenden dükkani acacak diyeyatmisti bile. biraz oturup sonra bizde yatmistik. sabah kalktigimizda esim gitmisti… yine görememistik beyimizi :-D kahvaltidan sonra dükkanina gittik. Television Müzik seti Tamircisiydi. Dükkanda televisionlar yigiliydi. ablam ve ben tv izliyorduk oda arka atölyeden geldi annemler le konusmaya basladilar. o an bir ara baktim. ama acikcasi ilgimi cekmemisti…
Biz o günün aksami ayrildik ordan bi kac günlük gezimizden sonra yine istanbula evimize geldigimizde telefonla aradilar. Geleceklerini bildirdiler. Babam ve annem hayirdir deyip cok merak etmislerdi. Ben (o zamana kadar ablami gercekten cok kisi istemisti) yine ablam icin geleceklerini tahmin etmistim. Annesi ve babasi tek geldiler. Geldikleri günde biz ablamla carsiya gitmistik. Eve geldigimizde bi baktik ki oturuyorlar. Annem mutfaktaydi. Hemen annemin yanina kostum ve " Anne ne istiyorlar, ne istiyorlar?" diye sordugumda… (ben simdi bekliyom dicek ablani istiyorlar), bi katim dediki "seni istiyorlar… ben sok oldum tabii!!!
Ilk önce reddettim. daha sonra babam dediki kizim hemen reddetme bi konus en azindan. Bende tamam dedim. Bir hafta sonra o geldi. Tam 4 saat konustuk. Bana demistiki: seni gördügüm anda elektrik carpti beni. 🙂)))
daha sonra bi kac kez telde görüstük ve ben kabul ettim… Azicik görücü usulüydü ama ben cok sevdim ve seviyorum… Ben herseyde cabuk karar veren biriyim. cogunluklada dogru veririm kararlarimi Allahin izniyle. Simdi 12 senedir evliyiz bana gecen saka yoluyla dediki… yokya sen degil Television u tamir ederken carpmisti elektrik….. :-DDD

esprı yapmıs kısssssssssssss guzelmıs ummadıgın anda olur zaten canım boyle seyler allahım daım etsın mutlulugunuzu evlılık zor ıs gercekten okadar sene devırmıssınız ne guzel

çok güzelmiş hikayeniz canım , Allah mesud etsin ...