Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gunaydin kizlar..

Oncelikle hepinizin Kandili mubarek olsun.. Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallah..

Listede ismim yok, cunku tarihi bilmiyorum ama ne olur dualarinizda banada yer verin..

Bende sizler icin edecegim dualarimi..

Hikayeleri okudum gercekten cok guzelmis tatli cadim ve dilara1.. Rabbim herkesin mutlulugunu daim etsin..

hosgeldın tatlım senınde kandılın mubarek olsun guzel temennılerın ıcın tesekkur ederım ıstersen anlatabılırsın sende canım hıkayenı

hosgeldın tatlım senınde kandılın mubarek olsun guzel temennılerın ıcın tesekkur ederım ıstersen anlatabılırsın sende canım hıkayenı

Hosbuldum tatlim.. sagolasin..

Benim hikayem o kadarda sasirilacak birsey degil 🙂 Ayni sehirde kaliyoruz iste tesadufen baska bir sehirde karsilasiyoruz ve orda bir birimize selam veriyoruz sonra muhabbet falan derken koyulasiyor sonra telefonla konusmalar, arada gorusmeler derken ayni sehirde oldugumuz icin zaten ailelerimiz bir birlerini taniyordu istemeye geldiler evlendik 🙂

Evlenme teklifini nisanliyken benim dogum gunumde yapmisti benim antik herifim 🙂 yoksa nisanliyim ama evlenmem seninle demistimde hehe 🙂

Ha birde ben esime gencken okuldayken gicik olurdum..o bizim okulun karsisindaki okulda okuyordu hep bizim okuldaki kizlarla takilmaya geliyorlardi arkadaslariyla bende sinir olurdum.. ha onu begendigimden degil 🙂 Cidden gicik oldugumdan.. insanin sevmedigi ot kicinin dibinde bitermis derler ya benimkide o misal oldu hehe 🙂

Allahim sizide mesud eder insallah… bide bebislerle pekistirir nutlulugunuzu…

Hmm uzakmisiz o zaman ben hollandayim o yuzden sordum..

ne guzel her yerde akraba var desene 🙂

aaa evet uzakmisizz. calisiyormusun sen? esinde sende Holland dada mi büyüdünüz?