Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ay ne guzel universiteli asiklar sizi ;-)

Gulum Allah yuvanizdan mutlulugu eksik etmesin insallah.. her zaman huzurlu mutlu olun.. Insallah en kisa zamanda tatlimi tatli sirin mi sirin birde kiz evladin olur..

ne yalan soyliyim bende kolay kolay evlenmezdim simdiki aklim 3 sene once olsa 🙂

Bende sirf kurtarmak icin cocuk yapma taraftari degilim ama evlilige bambaska bir huzur getirecegini dusunuyorum.. her evlilikte her zaman ufak tefek tartismalar olur bizimkide oyle oluyor zaten.. cok buyuk sorunlarimiz olmus olsaydi kesinlikle boyle huzursuz bir ortama bebek getirmek istemezdim..

Inanirim canim insan evlenince zaten degismek zorunda oluyor.. farkli bir yasam yani

hakkımızda herseyın hayırlısı olsun kızlar bugün bol bol dua edelım evlılıgımız mutlulugumuz ıcın ve de bebıslerımız ıcın....desencım allahım daha mutlu etsın ınsallah sen tecrubelısın bızden yılları devırmıssın bız daha yenı sayılırız ama sorsalar sankı 40 yıllık evlıyız 🙂)

Esege altin semer vursan esek yine esektir derler ya.. erkegede ne yaparsan erkek her zaman erkektir ve bizim duygusalligimizi asla anlayamazlar diye dusunuyorum..

iki ap ayri dunya oldugu kesin birsey..

aynı fıkırdeyım canım bıgun bız tartısmıstık esımle dedıkı bıtane bebek olsaydı evımızde en azından onun huzuru olurdu dıye sınırlıydı soyledı bunu ama haklıydı aslında bende oyle dusunuyorum senın gıbı cocuk kurtarmak ıcın degıl farklı bı heyecan ve mutluluk getırsın dıye

Edelim gulum ve dualarda birbirimizi unutmayalim.. oncelikle saglik sonrada yuvalarimizda huzur, mutluluk ve o huzurlu yuvalarda hayirli evlatlar buyutmek nasip etsin Rabbim hepimize..

ay aynen.. kendimi aynen oyle hissediyorum.. 40 yili devirmis gibi 🙂