Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Dogru soyluyorsun guzelim.. beterin beteri var derler sukredelim en azindan evimizde bir direk var kocalarimiz arada bizi kizdirsalarda yinede sevdiklerinden suphem yok..

Inanirim canim neler var dunyada..

kiz senin burcun ne?

hosgeldın canım senın de kandılın mubarek olsun

saol fıstık nede güzel dertleşmişsiniz kocişlerin bugün kulağı çın çın çınlalamıştr 😛iha:

Hosgeldin gulum seninde kandilin mubarek olsun bitanem..

Tamam fistik biz buralardayiz..

gülüm bidenem meğer sen ne dertliymişin anam demek kocişe gıcık olurdun heeee 😛iha:bugün ranbbimize bol bol dua edelim inş verir isteğimizi en kısaa zamanada

tatlı cafdım desenim dilara 1 ecce rabbbim sizi bir ömür boyu mutlu etsin hepinizimn hikayesi çok güzel gerçekten

sağolun kızlar Rabbim herkesin mutluluğunu daim etsin bebişlerimizle , çocuklarımızla taçlandırsın inşaallah....

ya akşam bekleyen lişstesine göre dua edeceğiz ya , ama gerçek isimlerle olmayacak ya , ben ona takıldım olur mu ki ööle??????

amin canım ne güzel anlatmişsın valla çok doğru evlilikte herkes görevini bilip davranırsa sorun falan kalmıyo

.

cnmm seninde kandilin mübarek olsun kolay gelsin sana..

saol minnnoşum senin kandilin mubarek olsun bir öçmür boyu mutlu ol inş neoldu senin dr işi

hehehe sizde tersi olmus o zaman ne mutlu size hehe 🙂

yok kiz o kadarda degil yani her erkek arada bir karisini sinir eder bende onu ediyorum esitlenmis oluyor durum 🙂 o kadarda korkma

aynennn öle tatlı cadım sorunsuz yuva olmaz ya kızlar bide düşünün hep güzel gidenbişey var hiç kavga yok oda kötü insan ondanda sıkılır ya bence kavga tuzu biberi cünkü azıcıkda olsa kıymet bilio insan ozamn..

kiz yedim seni sen beni niye unutuyon bakim agliyim mi simdi

yazım gülüm neolur affet gülüm seni diğil ismini yazmayı unutmuşum ağlama kıyamam rabbim senin mutluluğunu daim etsin senin hiyayende çok ebnteresan mış

olur bitanem önemli niyet allah sonuçta bizim kim olduğumu biliyoya