Yazgulu24 Hamiş Melek 25 Şubat 2010 #38.361 ayşegüüll' Alıntı: saol fıstık nede güzel dertleşmişsiniz kocişlerin bugün kulağı çın çın çınlalamıştr 😛iha: gülüm bidenem meğer sen ne dertliymişin anam demek kocişe gıcık olurdun heeee 😛iha:bugün ranbbimize bol bol dua edelim inş verir isteğimizi en kısaa zamanada Genişletmek için tıkla ... Evet canim cinlattik biraz napalim bacim arada sinir ediyor beni 🙂 edelim gulum.. beni unutmayin listede yokum diye tamam mi.. DESEN' Alıntı: sağolun kızlar Rabbim herkesin mutluluğunu daim etsin bebişlerimizle , çocuklarımızla taçlandırsın inşaallah.... ya akşam bekleyen lişstesine göre dua edeceğiz ya , ama gerçek isimlerle olmayacak ya , ben ona takıldım olur mu ki ööle?????? Genişletmek için tıkla ... Amin insallah.. evet bende oyle dusunmustum.. yani burdaki nicklerlede biraz komik olur gibi ama herkesin ismini ogrenmemiz biraz zor.. O yuzden bildiklerimizin ismini bilmediklerimizinde nickleri ile dua edecegiz artik..
ayşegüüll' Alıntı: saol fıstık nede güzel dertleşmişsiniz kocişlerin bugün kulağı çın çın çınlalamıştr 😛iha: gülüm bidenem meğer sen ne dertliymişin anam demek kocişe gıcık olurdun heeee 😛iha:bugün ranbbimize bol bol dua edelim inş verir isteğimizi en kısaa zamanada Genişletmek için tıkla ... Evet canim cinlattik biraz napalim bacim arada sinir ediyor beni 🙂 edelim gulum.. beni unutmayin listede yokum diye tamam mi.. DESEN' Alıntı: sağolun kızlar Rabbim herkesin mutluluğunu daim etsin bebişlerimizle , çocuklarımızla taçlandırsın inşaallah.... ya akşam bekleyen lişstesine göre dua edeceğiz ya , ama gerçek isimlerle olmayacak ya , ben ona takıldım olur mu ki ööle?????? Genişletmek için tıkla ... Amin insallah.. evet bende oyle dusunmustum.. yani burdaki nicklerlede biraz komik olur gibi ama herkesin ismini ogrenmemiz biraz zor.. O yuzden bildiklerimizin ismini bilmediklerimizinde nickleri ile dua edecegiz artik..
ecce Hamiş Melek 25 Şubat 2010 #38.362 ayşegüüll' Alıntı: amin canım ne güzel anlatmişsın valla çok doğru evlilikte herkes görevini bilip davranırsa sorun falan kalmıyo saol minnnoşum senin kandilin mubarek olsun bir öçmür boyu mutlu ol inş neoldu senin dr işi Genişletmek için tıkla ... hangisi canm kitler için olanı mı soruosun.? buarada saol tatlım hepimizin inş.
ayşegüüll' Alıntı: amin canım ne güzel anlatmişsın valla çok doğru evlilikte herkes görevini bilip davranırsa sorun falan kalmıyo saol minnnoşum senin kandilin mubarek olsun bir öçmür boyu mutlu ol inş neoldu senin dr işi Genişletmek için tıkla ... hangisi canm kitler için olanı mı soruosun.? buarada saol tatlım hepimizin inş.
ecce Hamiş Melek 25 Şubat 2010 #38.363 kızlar burda olanlar desin isimlerini ben bilmiyorum cünki.. benim ki ece
Yazgulu24 Hamiş Melek 25 Şubat 2010 #38.364 tatlı cadım' Alıntı: başak canımmmm Genişletmek için tıkla ... hmm tamam 🙂 Bende aslan
Yazgulu24 Hamiş Melek 25 Şubat 2010 #38.365 ayşegüüll' Alıntı: yazım gülüm neolur affet gülüm seni diğil ismini yazmayı unutmuşum ağlama kıyamam rabbim senin mutluluğunu daim etsin senin hiyayende çok ebnteresan mış olur bitanem önemli niyet allah sonuçta bizim kim olduğumu biliyoya Genişletmek için tıkla ... Ah canim bende sana kiyamam fistigim.. amin gulum Rabbim herkesin mutlugunu daim etsin insallaj..
ayşegüüll' Alıntı: yazım gülüm neolur affet gülüm seni diğil ismini yazmayı unutmuşum ağlama kıyamam rabbim senin mutluluğunu daim etsin senin hiyayende çok ebnteresan mış olur bitanem önemli niyet allah sonuçta bizim kim olduğumu biliyoya Genişletmek için tıkla ... Ah canim bende sana kiyamam fistigim.. amin gulum Rabbim herkesin mutlugunu daim etsin insallaj..
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 25 Şubat 2010 #38.366 kızlar bı surelıgıne cıkıyorum azcık ısım var tekrar gelırım aksama dogru gorusuruz kızlarr
Yazgulu24 Hamiş Melek 25 Şubat 2010 #38.367 Benim ismim Meryem kizlar.. oncede yazmistim.. bunu okuyanlar ismimlede dua ederlerse cok sevinirim.. bende bildiklerimi ismiyle dua edecegim
Benim ismim Meryem kizlar.. oncede yazmistim.. bunu okuyanlar ismimlede dua ederlerse cok sevinirim.. bende bildiklerimi ismiyle dua edecegim
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 25 Şubat 2010 #38.368 Yazgulu24' Alıntı: Evet canim cinlattik biraz napalim bacim arada sinir ediyor beni 🙂 edelim gulum.. beni unutmayin listede yokum diye tamam mi.. Amin insallah.. evet bende oyle dusunmustum.. yani burdaki nicklerlede biraz komik olur gibi ama herkesin ismini ogrenmemiz biraz zor.. O yuzden bildiklerimizin ismini bilmediklerimizinde nickleri ile dua edecegiz artik.. Genişletmek için tıkla ... canım benim hiç unuturmuyuz seni sen benim gülüm sün kız yerim seni aman boşver gülüm hepimizinki arada yapıyo öle sanki azmıyızki hehe ecce' Alıntı: hangisi canm kitler için olanı mı soruosun.? buarada saol tatlım hepimizin inş. Genişletmek için tıkla ... canım kistleri soruyorum ecce' Alıntı: kızlar burda olanlar desin isimlerini ben bilmiyorum cünki.. benim ki ece Genişletmek için tıkla ... tanıştığımza memenun oldum tatlım bende ayşegül yazgülüde meryem tatlı cadıda dilek
Yazgulu24' Alıntı: Evet canim cinlattik biraz napalim bacim arada sinir ediyor beni 🙂 edelim gulum.. beni unutmayin listede yokum diye tamam mi.. Amin insallah.. evet bende oyle dusunmustum.. yani burdaki nicklerlede biraz komik olur gibi ama herkesin ismini ogrenmemiz biraz zor.. O yuzden bildiklerimizin ismini bilmediklerimizinde nickleri ile dua edecegiz artik.. Genişletmek için tıkla ... canım benim hiç unuturmuyuz seni sen benim gülüm sün kız yerim seni aman boşver gülüm hepimizinki arada yapıyo öle sanki azmıyızki hehe ecce' Alıntı: hangisi canm kitler için olanı mı soruosun.? buarada saol tatlım hepimizin inş. Genişletmek için tıkla ... canım kistleri soruyorum ecce' Alıntı: kızlar burda olanlar desin isimlerini ben bilmiyorum cünki.. benim ki ece Genişletmek için tıkla ... tanıştığımza memenun oldum tatlım bende ayşegül yazgülüde meryem tatlı cadıda dilek
ecce Hamiş Melek 25 Şubat 2010 #38.369 Yazgulu24' Alıntı: Benim ismim Meryem kizlar.. oncede yazmistim.. bunu okuyanlar ismimlede dua ederlerse cok sevinirim.. bende bildiklerimi ismiyle dua edecegim Genişletmek için tıkla ... tmm canm ben edicem ama burda olanları bide bildiklerinizi banada yazın bende öle dua edeim
Yazgulu24' Alıntı: Benim ismim Meryem kizlar.. oncede yazmistim.. bunu okuyanlar ismimlede dua ederlerse cok sevinirim.. bende bildiklerimi ismiyle dua edecegim Genişletmek için tıkla ... tmm canm ben edicem ama burda olanları bide bildiklerinizi banada yazın bende öle dua edeim
Yazgulu24 Hamiş Melek 25 Şubat 2010 #38.370 tatlı cadım' Alıntı: kızlar bı surelıgıne cıkıyorum azcık ısım var tekrar gelırım aksama dogru gorusuruz kızlarr Genişletmek için tıkla ... Tamam fistik gorusuruz insallah ogleden sonra.. Kizlar bende simdi yemege cikiyorum..ondan sonra biraz islerim var halledince gelirim bende.. opuyorum hepinizi..
tatlı cadım' Alıntı: kızlar bı surelıgıne cıkıyorum azcık ısım var tekrar gelırım aksama dogru gorusuruz kızlarr Genişletmek için tıkla ... Tamam fistik gorusuruz insallah ogleden sonra.. Kizlar bende simdi yemege cikiyorum..ondan sonra biraz islerim var halledince gelirim bende.. opuyorum hepinizi..