ınsallah canım valla sabah ıse gıtmek ıcın evden cıktık arabaya bındık sıteden bırıde cocugunu almıs sooyle 2 yasında falan var arabaya oturtmus cocugu esım suna bak yaa küçücük nasıl durmus orda dedı ayyy kotu oldum bı bakısı vardı sankı bızımde olsun der gıbı bı arkadasımız da hamıle erkek bebegı olcakmıs bı sevındı sormayın ınsallah canım allahım nasıp eder bızlerede en kısa zamanda ama bu ay hırsla ve ıstıkrarlı calıscam karar verdımmm 😛iha:
canim benim… seni cok iyi anliyorum. insan ne kadar cok imreniyor… Cani gönülden senin icin… hepimiz icin dua ediyorum… Inaniyorum Rabbim dualarimizi kabul edecek
Bende hikayemi anlatayım ozaman eşimle 2003 te bi arkadaşım vasıtasıyla tanıştık baştan kanım ısındı ama kendime güvenemiyordum açıkçası bu ilişkide 2 ay için debiter diye bakıyodum çünkü ondan önce 2 kişiyle daha çıkmıştım ama olmadı en fazla 2 ay sürdü ve ayrılmıştım.eşimlede çıkarken öyle sandım fakat öyle olmadı tam 2005 e kadar flört ettik evden sadece annem biliyodu ve çok bağlanmıştım artık eşime sonra bigün abim bizim beraber çektirdiğimiz fotoğrafımızı buldu işte biz seni okula gönderiyoz sen onla bunla mı geziyon diye bağrındı durdu sonra mecburen bütün aile duydu.2005te okulum bitti beni istemeye geldiler eylül ayıydı abimler biraz sinirlidir ama babm gayet anlayışılı davranmıştı öğrendiğinde 2005te nişanlandık 2006da askere gitti ve asker yolu bekledim çok zordu.askere gidince çok kıskanç birisi olmuştu eşim nerdeyse yani tuvalte bile giderken hesap veriyodum ozaman ayrılmayı çok düşündüm ama gönlüm el vermedi çünkü çok seviyordum 2007 kasımda askerden geldi düğün diye tutturdular bizimkilerde iş bulsun öyle dediler iş te buldu 2008 ocak ayında evlendik şimdi allaha çok şükür iyiki evlenmişim diyorum eşimle bşirbirimizi çok seviyoruz inşallah meleğimizde olursa mutluluğumuz dahada katlanacak
ayyy inş. çok garip ama inan hiç bişey hissedemiyorum yani gewbelikle hiç bi belirtim olmuyo 🙂 canımm allahım tez zamandada siz<ede verir inş. hep duamdasınız allahın bi bildiği vardır canım zamanı geldiğinde senin yanında olur inş..