Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar ben yemeğe gidiyorum gelince görüşürüz

Afiyet olsun canim.. gorusuruz

ay insan imreniyor tabiki bende her gordugum cocuga oyle bakiyorum baygin baygin.. cok seviyorum cocuklari ne bileyim ya.. calis bacim calis 🙂 Calisan demir pas tutmazmis

hayırlı cumalar...
merhabA hanımlar nasılsınız

Hayirli cumalar taze hamis.. bizler iyiyiz cok sukur sen nasilsin?

15 yaşında evlendim senin çocugun varmı ilkmi olacak

Masallah kiz baya erkenmis.. Ama ne guzel erken anne olmussun.. Benim ilk olacak canim..

canim benim… seni cok iyi anliyorum. insan ne kadar cok imreniyor… Cani gönülden senin icin… hepimiz icin dua ediyorum… Inaniyorum Rabbim dualarimizi kabul edecek

Allah razi olsun canim benim.. insallah kabul olur

mrb canımm tşk iim sen nasılsın.. 8 haftalık şuan 🙂 walla şuana kadar hiç bişey yaşamadım şükür inş. hep böle olur rahat olurum.. bulantım hiççç yok

Ah ne guzel insallah hep boyle rahat gecirirsin hamileligini canim..

Amin insallah..

bayanların yaşi sorulmaz ama bende bayan oldugum için senin yaşin kaç

allahım bır ömür mutlu etsın canım...........ınsallah kısa zamanda da bebısınız olurda mutlulugunuz artar...

canim benim rabbim sizi mutlu etsin insallah. Bebisinzide tez zamanda verir. Masallah sana valla 5 sene ve ayrilmadin onu bekledin… helal sana

masallah canim ne kadar beklemissiniz.. Rabbim mutlugununu daim etsin insallah.. Omur boyu hic eksilmesin ve bebislerle suslensin insallah..
ben geldimmm aminnnn iyi dilekleriniz için çok sağolun kızlar gerçekten insan aşık olunca sevince hiç bişeyi gözü görmüyor bide insanın 2 tanede abisi olunca tabi oda ayrı bi zorluk gizli gizli buluşcaz yürütcez diye ne çekmiştik allah sizleride bir ömür boyu mutlu etsin hepimize sağlıklı hayırlı bebişler versin

cnm seni çok ii anlıyorum bende aynı oluyorum insan önce öğrendiğinde çok seviniyo ama ne bileyim içimden benimde bebeğim olcak mı onlar gibi düşünüp duruyorum ama inanıyorum en kısa zamanda bizlerinde olacak inşallah