canım benim kız seni görmek ne güzel güzel hamiş herşey yolundafdır inş rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrunu bizede dua ettinmi tatlım
hoşbulduk güzellerim iyi demeyi çok isterdim ama ç.ok sinirim bozuk yaa kursa bugün geşlen giden belime karnıma popoma vurdu en sonunuda hwerkesin kalbi kırılcak kadar öyle bağırdımki şimdi belim ağrıyo biliyolar çouk denediğimi dikkat ettiğimi ya hamileysem allahım yarabbim okadar sinirliyimki sakinleşemiyoprum eve zor attım kendimi siz nasıl sınız kuzucuklarım
yns ysmn seni hiykayemnde çok güzel rabbim ömür boyu mutlu ets,iin inş
Ah kiyamam ben sana kim sinirlendirmis benim gulumu.. iyi yapmissin bagirmakla bazen boyle sinir edebiliyorlar insani.. bende oluyor bazen eltilerimin cocuklari falan gelip pat pat vuruyor insan ister istemez tedirgin oluyor cok haklisin canim.. ama anlamislardir artik en azindan tekrarlamazlar..
bende iyiyim cok sukur bitanem basim dondu az once biraz neden oldu bilmiyorum is yerindeyim caktirmamaya calistim ama hemen su ictim..biraz daha iyiyim simdi..
yok canim daha yumurtlayamadim 🙁 testlere devam yani.. bakalim ne zaman yumurtlayacagim.. hayirlisi olsun..
Ah kiyamam ben sana kim sinirlendirmis benim gulumu.. iyi yapmissin bagirmakla bazen boyle sinir edebiliyorlar insani.. bende oluyor bazen eltilerimin cocuklari falan gelip pat pat vuruyor insan ister istemez tedirgin oluyor cok haklisin canim.. ama anlamislardir artik en azindan tekrarlamazlar..
ahh inş bitanem benim insan tedirgin oluyo ya sırf öle yapmasınlar diye söylemek zorunda kaldım bebek denediğimi insanların anlayışı kıt beni öle sevmeyin yaa istemiyorum kime söylüyosun anlayanmı var en sonunda benim gibi sakin bir insanı bile çilazeden çıkardılar ya helal olsun
sen anlat bakalm dün sana ayrı dua ettim kimse kırılmaz inş bana gülüm senin yerin benim için çok farklı
bende iyiyim cok sukur bitanem basim dondu az once biraz neden oldu bilmiyorum is yerindeyim caktirmamaya calistim ama hemen su ictim..biraz daha iyiyim simdi..
yok canim daha yumurtlayamadim 🙁 testlere devam yani.. bakalim ne zaman yumurtlayacagim.. hayirlisi olsun..
cabnım yumurtalayınca bıt bıt bıdaaaakkkk diye bağırma sakın hehe😛iha:
ahhh gülüm neden başın döndüki tansiyonun falan düştü heralde dikkat et fıstığım kıyamam sana ben
hoşbulduk güzellerim iyi demeyi çok isterdim ama ç.ok sinirim bozuk yaa kursa bugün geşlen giden belime karnıma popoma vurdu en sonunuda hwerkesin kalbi kırılcak kadar öyle bağırdımki şimdi belim ağrıyo biliyolar çouk denediğimi dikkat ettiğimi ya hamileysem allahım yarabbim okadar sinirliyimki sakinleşemiyoprum eve zor attım kendimi siz nasıl sınız kuzucuklarım
yns ysmn seni hiykayemnde çok güzel rabbim ömür boyu mutlu ets,iin inş
cnm benim kıyamam sana iyi etmişsin tepkiyi bazen öyle göstermek lazım iyiyiz cnm uğraşıyoruz sağol tatlım allah bir ömür boyu senide mutlu etsin herkeside
canım benim sorunum pco lu olmaktı yumurtalıklarımda kist vardı ilaç tedavisi oldum ayrıcada soğan kürü yaptıum hep her akşam yatarken içtim bi,lmiyorum ama belki onun mucizesi olabilir birde gündüzleri iş yerimde bol bol incir kurusu yedim... son 3 ayda yaptığım buydu canım ama bunları daha önce hiç uygulamamıştım...
ahh inş bitanem benim insan tedirgin oluyo ya sırf öle yapmasınlar diye söylemek zorunda kaldım bebek denediğimi insanların anlayışı kıt beni öle sevmeyin yaa istemiyorum kime söylüyosun anlayanmı var en sonunda benim gibi sakin bir insanı bile çilazeden çıkardılar ya helal olsun
sen anlat bakalm dün sana ayrı dua ettim kimse kırılmaz inş bana gülüm senin yerin benim için çok farklı
ah canim benim bilmezmiyim ayni seyleri hepimiz yasiyoruz bazen.. evet kit anlayisli bizim insanimiz bazen.. kinaya, dugune gidiyorum mesela biri gobegime vuruyor soruyor bebek yokmu.. diger kulagima egilip soruyor bebek yokmu.. yok dusunmuyoruz diyorum millete dert oluyor yaw..
sanki olsa duymayacaklar.. size ne ki degil mi :-S
cok iyi yapmissin canim seni cileden cikardilarsa sende onlari uyarmissin iste..
Kurban olurum sana cok sagol bitanem.. bende hepimiz icin ettim dualarimi ismin listede en yukarda oldugu icin ilk senin ismin yaziyordu bitanem adini andim bol bol..
canım benim kız seni görmek ne güzel güzel hamiş herşey yolundafdır inş rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrunu bizede dua ettinmi tatlım
mrb canısı çok şükür canım şuana kadar bişey olmadı.. inş. bitanemm saol canım benim ii dileklertin için etmezmiyişm canıusıı hep edişyorum çünkü acısını ben bilirim inş. tez zamanda sizinde haberini alcas canısı ayrıca söle bakim sen ndn bu kadar stres yaptın alla alla benide üzdün bakk ya sen başkasına ne bakıyosun güzelim herkes bizler gibi anlayışlı deil .. sakın ama sakın üzüntü stres yapmaaa bak ayşemmm walla sigara icecek yer arıyorum seni bahane ederim 🙂