mrb canısı hoşgeldin...
hosgeldın tatlım nasılsın?
hoşbulduk güzellerim iyi demeyi çok isterdim ama ç.ok sinirim bozuk yaa kursa bugün geşlen giden belime karnıma popoma vurdu en sonunuda hwerkesin kalbi kırılcak kadar öyle bağırdımki şimdi belim ağrıyo biliyolar çouk denediğimi dikkat ettiğimi ya hamileysem allahım yarabbim okadar sinirliyimki sakinleşemiyoprum eve zor attım kendimi siz nasıl sınız kuzucuklarım
yns ysmn seni hiykayemnde çok güzel rabbim ömür boyu mutlu ets,iin inş
sen nasılsın elmalı kurabiyem yumurtlaya bildinmi bakalım rabbim inş dualarımzı kanbul etsin
Ah kiyamam ben sana kim sinirlendirmis benim gulumu.. iyi yapmissin bagirmakla bazen boyle sinir edebiliyorlar insani.. bende oluyor bazen eltilerimin cocuklari falan gelip pat pat vuruyor insan ister istemez tedirgin oluyor cok haklisin canim.. ama anlamislardir artik en azindan tekrarlamazlar..
bende iyiyim cok sukur bitanem basim dondu az once biraz neden oldu bilmiyorum is yerindeyim caktirmamaya calistim ama hemen su ictim..biraz daha iyiyim simdi..
yok canim daha yumurtlayamadim 🙁 testlere devam yani.. bakalim ne zaman yumurtlayacagim.. hayirlisi olsun..
Amin canim Rabbim seninde dualarini kabul etsin
cnm benim kıyamam sana iyi etmişsin tepkiyi bazen öyle göstermek lazım iyiyiz cnm uğraşıyoruz sağol tatlım allah bir ömür boyu senide mutlu etsin herkesidehoşbulduk güzellerim iyi demeyi çok isterdim ama ç.ok sinirim bozuk yaa kursa bugün geşlen giden belime karnıma popoma vurdu en sonunuda hwerkesin kalbi kırılcak kadar öyle bağırdımki şimdi belim ağrıyo biliyolar çouk denediğimi dikkat ettiğimi ya hamileysem allahım yarabbim okadar sinirliyimki sakinleşemiyoprum eve zor attım kendimi siz nasıl sınız kuzucuklarım
yns ysmn seni hiykayemnde çok güzel rabbim ömür boyu mutlu ets,iin inş
canım benim sorunum pco lu olmaktı yumurtalıklarımda kist vardı ilaç tedavisi oldum ayrıcada soğan kürü yaptıum hep her akşam yatarken içtim bi,lmiyorum ama belki onun mucizesi olabilir birde gündüzleri iş yerimde bol bol incir kurusu yedim... son 3 ayda yaptığım buydu canım ama bunları daha önce hiç uygulamamıştım...bende iyiyim cok sukur is guc yuvarlanip gidiyorum.. Canim sen hamile kaldigin ay herhangi birsey uygulamismiydin?
ahh inş bitanem benim insan tedirgin oluyo ya sırf öle yapmasınlar diye söylemek zorunda kaldım bebek denediğimi insanların anlayışı kıt beni öle sevmeyin yaa istemiyorum kime söylüyosun anlayanmı var en sonunda benim gibi sakin bir insanı bile çilazeden çıkardılar ya helal olsun
sen anlat bakalm dün sana ayrı dua ettim kimse kırılmaz inş bana gülüm senin yerin benim için çok farklı
mrb canısı çok şükür canım şuana kadar bişey olmadı.. inş. bitanemm saol canım benim ii dileklertin için etmezmiyişm canıusıı hep edişyorum çünkü acısını ben bilirim inş. tez zamanda sizinde haberini alcas canısıcanım benim kız seni görmek ne güzel güzel hamiş herşey yolundafdır inş rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrunu bizede dua ettinmi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?