Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ıyıyım canım sagol ısler yogunlaştı atılmısım yıneeeeeeee:laugh:geldım tekrar

Merhabaaaaa nasılsınız kızlar?

Dün dua okuyup beni de dualarında geçiren herkese çoooookkk teşekkür ederim, ağzınıza sağlık. Rabbim inşallah hepimizin dualarını kabul eder!

selam kızlar iki gündür yoktum..okuyamadım eskii sayfaları. doktora gittim kasık ağrım çoktu.. rahim ağzında iltihap çıktı allahtan kötü değilmiş fitil verdi.yarında yarayı dondurma işlemi yapcakmış önümüzdeki ay büüyük ihtimalle rabbimin izniyle hamile kalırsın dedi.. şu an hamile kalamazmışım asitliymiş o bölge spermler ölüyomuş orda.. yani çok ufak bi operasyonla sorunumdan iki haftada kurtulcam inşallah.. sizler nasılsınız bakalım geçmiş kandiliniz mübarek olsun.. dün hepini için dua ettim rabbim inşallah duyar sesimizi..

kızlar mucizemi istemeyekte olsa sildim çünkü gelmediği için haber alamıycaz ve listede görğümüzden dolayı merak içinde kalıcaz eğer inş yine gelirse ekleriz

hoşgeldin canım geçmiş olsun... sendeki dert bende de vardı. acaba ondan mı olmadı ki bunca ay? ama benim doktorum bu hamileliğe engel değil demişti. hıııı ama seninki iltihapmış pardon bende yara vardı. anladım canım tabiki hemen tedavini gör ki bebişin çabucak gelsin. sağol senin de mübarek olsun çok sağol allah razı olsun.