Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah bebeğin vardır canım sen yınede bır hafta gecmeyınce test yapma ben 8 gunde yapmıştım silik cıkmıştı cıkmazsa üzulursun onun icin gec yap dıyorum yınede kendın bılırsın

evet canım bende öle düşünüyorum inş gelmişdir meleğim de beklerim napım zaten günümde geçmediki daha yarın

oooooooooo kızlar bayagı kalabalıklastıkk bütün kızlar toplandık toplandıkkkk🙂

evet kız maaşallahhhhh

ıyıyım canım sen nasılsın ıyı bebiş 4+2 haftalık oldu teyzesi

ıyıyım canım sen nasılsın

oyy yesin teyzesi onu rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş darısı başımıza bende iyiyim tatlım

canım pazarları sabıt ızın gunum aslında ama danısan alırsak eger kı ben yazıyorum bunu:laugh:hafta ıcı kullanıyorum ıznımı ıstedıgım gun tabıkı deee:laugh:rahatım o konuda aslında ama bırgun dınlenmeme ve evde ıs yapmama yetmedeıgı ıcın canım sıkılıyo özel yerın eksı tarafı ısteee

iyiyim canım benim, selzehcim dün 3. gündü ama kandil diye bıraktık kısmetse bu akşam tekrar.... zaten haftasonu sanırım ovulasyon döneminden çıkmış oluyorum

canım rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inş hamiş haberini alırız

verirsin inat çı bacım benim sendeki bu inat kimde var dimi ama azimden diğilsede inattan veririsin sen hehe ama dediğim gibi dikkatli ol sonra hamiş falan olursun yeğenimi aç bırakırsın yolarım seni hehe🙂

nasılsın tatlı cadı benı oğlan senın resıme anne o bana nıye öcü yapyor dıyor hastalandınmı ilac cokmu kullanıyon doktora gıttınmı hıc
ıyıyım tatlım kıssss korkmasın o resım de annesı....evet regl oldum dun sabah sancım cok oluyo bekarken de coktu ama evlenınce daha da arttı canım agrılar usutuyorum galıba bıde oyuzden regl ıken fazla ılac kullanmam aslında acıyı cekerım ama ıcmemeye gayret ederım artık son safhaya gelırse ıcerım bıtane okadar sıcak su falan ıste ayagımın altına bı sekılde gecırmeye calısıyorum

Ha iyi bari bende hic mi iznin olmuyor diyordum varmis neyseki 🙂

benimde oyle oluyor canim bazen iki gun iznim var temizlikle geciyor diye sinirleniyorum ama yapacak birsey yok iste hem calisip hemde ev hanimi olunca zorlugu biraz fazla oluyor.