T tatlı cadım Yeni Üye Üye 27 Şubat 2010 #38.751 selam kızlar mimizacicegi hosgeldın.....selam suraaa nasılsın?
mimozaciceği Hamiş Melek 27 Şubat 2010 #38.752 hoşbulduk tşk ederim hepinize allah herkezin gönlüne göre versin
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 27 Şubat 2010 #38.754 mimozaciceği' Alıntı: hoşbulduk tşk ederim hepinize allah herkezin gönlüne göre versin Genişletmek için tıkla ... aminnnnnn.......
mimozaciceği' Alıntı: hoşbulduk tşk ederim hepinize allah herkezin gönlüne göre versin Genişletmek için tıkla ... aminnnnnn.......
*ŞURA* Yeni Üye Üye 27 Şubat 2010 #38.755 mimozaciceği' Alıntı: hoşbulduk tşk ederim hepinize allah herkezin gönlüne göre versin Genişletmek için tıkla ... amin canım allah seninde gönlüne göre versin daha mi çocuk yapma kararı aldınız
mimozaciceği' Alıntı: hoşbulduk tşk ederim hepinize allah herkezin gönlüne göre versin Genişletmek için tıkla ... amin canım allah seninde gönlüne göre versin daha mi çocuk yapma kararı aldınız
*ŞURA* Yeni Üye Üye 27 Şubat 2010 #38.756 tatlı cadım' Alıntı: selam kızlar mimizacicegi hosgeldın.....selam suraaa nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim tatlı cadım seb nasılsın iyimisin
tatlı cadım' Alıntı: selam kızlar mimizacicegi hosgeldın.....selam suraaa nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim tatlı cadım seb nasılsın iyimisin
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 27 Şubat 2010 #38.757 şura' Alıntı: iyiyim tatlı cadım seb nasılsın iyimisin Genişletmek için tıkla ... ıyıyım bende sagol memleket neresı senın calısıyomusun
şura' Alıntı: iyiyim tatlı cadım seb nasılsın iyimisin Genişletmek için tıkla ... ıyıyım bende sagol memleket neresı senın calısıyomusun
*ŞURA* Yeni Üye Üye 27 Şubat 2010 #38.759 tatlı cadım' Alıntı: ıyıyım bende sagol memleket neresı senın calısıyomusun Genişletmek için tıkla ... hayır çalışmıyorum memleket yogat senin memleket neresi sen çalışıyonmu
tatlı cadım' Alıntı: ıyıyım bende sagol memleket neresı senın calısıyomusun Genişletmek için tıkla ... hayır çalışmıyorum memleket yogat senin memleket neresi sen çalışıyonmu
*ŞURA* Yeni Üye Üye 27 Şubat 2010 #38.760 ayşegüüll' Alıntı: yettim bacım yettim nasılsınız melekler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin hoşgeldin canım
ayşegüüll' Alıntı: yettim bacım yettim nasılsınız melekler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin hoşgeldin canım