Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

aysegul varmı regl belırtılerın canım?agrı sancı nebıleyım baska bıseyler....ayyyy bı tuhaf oldum gunun geldı yaaa bıde senınkıler duzenlımıdır yoksa erken yada gec geldıgı ourmu hıc?ayyy alahım ınsallah hamılesındır gecen ay bıraz gec olmustu dımı yanlıs hatırlamıyosam ınsallah bu sefer tutmustur canım hayırlısı bakalım bıkac gun gecıkırse bence dırekten kan testı yaptır

oyyyy nasıl sevinirmiş fıstıtğım benim yerim seni iyi yarın neler yapıcaksın kafanda bir plan yaptınmı ağrıların geçtimi canım ayyy nerde benim kocam hafta içi de yok hafta sonuda gülüm ya dersaneye gidiyo kpps gircek öğretmen olmak istiyo

hımmm guzelmıs nerden mezun old kı canım esın?yarın valla kocişimle yatıcaz bol bol:laugh:yanı uyucaz kısss yanlıs anlama haaa ıste kalkarız kahvaltı yapıcaz sonra bızde ders calıscaz bıraz sonra araba surmeye gıdecezzz ehlıyet alacam ya ınsallah tabı yazılıyı kazandıysam😛iha:bıraz araba surcem ıste sonra eve gelırız carsıya gıtmeyız evde gercırcez planımız bu canım fılm falan ızlerız hasta olmasaydım caslımalara baslardık :laugh:hazır evdeyken ama maalesef artık gelecek hafta ınsallah

canım benim günüm iki gün fala oynar hiç belirti falan yok ama sürekli regl oldum sanıp wc koşuyorum bakıyorum yok bakalım kısmet canım ayrıca teeesüf ederim ben geçen n ay tüp bebek yaptırmişdım aşkolsun unuttun hemn sen beni sevmiyosun

ınsallah gelmez canım yaaa hayırlısı bakalım ama ne bıleyım sankı bıseyler var gıbı ıcıme dogdu kı umutlanma sakın döferiiiimmm ıcıme oyle dogdu sankım ama allahım gonlumuze gore versın bekleyelım bakalım

canım ohhh ne güzel ben çok öxzledim kocişimle yatmayı yaa kahvaltı yapmayı neysehee yok kz yanlış anlamam mümkün diğil zaten müsayit diğilsin ki hehe inş kazanmişsindir canım rabbim ne istiyosan hapsini versin sana güzel plan beni arkadaşlar eyüpe çağırıyo gezelim diye bakalım regl olursam gideriz

Son düzenleme:
biliyorum tatlım geçen sen yaptınya bugünde ben yapıyım kapris dedim canım çekti memişim şişmesin dimi😛iha:

bende seni çok seviyim bacım
yap bacım yap bısey olmaz kaprısten ınsallah kaanır esın de sınavı da yuzu guler.kızz bızde ne zamandır yatamıyoduk o evdeydı bende ıste okadar ızın kullandı bı uyuyamadık hep bısey cıktı oyuzden hep yarını ıple cektım bakalım ınsallah ıyı gecer