hayırlısı olsun lalezar ınsallah gelmez reglın ınsallah hayırlı haberler verırısın bıze
geldım kızzzzzzzamamnın da iki saattir yemek yiyo bu kız az ye gülüm sonra şişmanladım diye kafamın etini yiyon 😛iha: şaka şaka güzelim afiyet olsun balıma
ay sen cok yasa emı nasıl guldum kızzzzzzzzzz bız nezaman orta katı kıralayacagız pekı yawwww:laugh:selam bitanem ayy inş hamişsinmdir yyaaa rabbim vermişdir meleğini de orta katı kiraya verirsin :laugh:
fırsat bulamadım kı canım ıslerden anca geldım hemen yıyemedım kı hem kahvaltım hem ogle yemegım bacım yaaaa aksama da anama gıdıcem ınsallah annem sarma yapmıs ben sevıyom ya bogazından gecmez herıf gelmıcek buyuk ıhtımal ınsallah gelır ya bende onsuz bısey yıyemıyom kııı ıslerı yogun gec cıkarsam gelemem demıstı ınsallah gelıramamnın da iki saattir yemek yiyo bu kız az ye gülüm sonra şişmanladım diye kafamın etini yiyon 😛iha: şaka şaka güzelim afiyet olsun balıma
geldım kızzzzzzz
ay sen cok yasa emı nasıl guldum kızzzzzzzzzz bız nezaman orta katı kıralayacagız pekı yawwww:laugh:
fırsat bulamadım kı canım ıslerden anca geldım hemen yıyemedım kı hem kahvaltım hem ogle yemegım bacım yaaaa aksama da anama gıdıcem ınsallah annem sarma yapmıs ben sevıyom ya bogazından gecmez herıf gelmıcek buyuk ıhtımal ınsallah gelır ya bende onsuz bısey yıyemıyom kııı ıslerı yogun gec cıkarsam gelemem demıstı ınsallah gelır
sımdı yedım canım afıyet olsun sana da cicimanamm ben gitmiş,m sen gelmişin gülüm
,
yakında bitanem allahın izin verirse inş yakında kiracıyı bulalım çok çalışmamız lazım çok tatlı cadım
oooo annene gidiyon he afiyet olsun şimdiden aklın fikrin hep yemek senin gülüm yaa 😛iha: başak bişey düşündüğün yok seni boğazı büyük dilek seni :laugh: şaka fıstığım canım yedinmi yemeğini saana espiri yaparken karnım açıktı önümde kocaman tabak yemek var😛iha:
sımdı yedım canım afıyet olsun sana da cicim
evet canım ya dogru soyluyosun yok ben resmımı koymadım esımden dolayı yanı:laugh:yeme kız benı ama yanaklarım hafıf tombık kesın ısırırdınsaol fıstıklı lokumum yemekten sonra tatlı olarak seni yemeği düşünüyorum nedersin ayyy kız tatlı cadım biz seninle yakında olsaydık nede güzel anlaşırdık diymi bide yazım gülüm 3 müzde biraz çatlak nede güzel anlaşırdık ben seni görmeyi çok isterdim sen resmini koyuşmuydunn bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?